Nieuw: Bloemen.tv


Online bloemen kopen ten bate van het goede doel

HAAFTEN, 20060906 -- De online bloemenwinkel Regiobloemist.nl heeft een nieuwe webshop gelanceerd: www.bloemen.tv. Van alle bloemen die via deze website verkocht worden, is 90% van de marge bestemd voor de aangesloten goede doelen. Bezoekers van de site kunnen zelf bepalen welk deelnemend goede doel zij willen steunen met hun bestelling.

De bezoekers van www.bloemen.tv kunnen online boeketten, kransen en planten bestellen. De aangesloten lokale bloemist voert vervolgens de bestelling uit. De webshop heeft een landelijke dekking.

CBF-keurmerk

Van de opbrengst van de via www.bloemen.tv verkochte bloemen, gaat het leeuwendeel - 90 procent van de marge - naar goede doelen. Bloemen.tv sluit daarvoor sponsorovereenkomsten met uitsluitend charitatieve organisaties die over het CBF-keurmerk of verklaring van geen bezwaar beschikken. Tot de deelnemende organisaties behoren onder meer de Nederlandse Hartstichting, SOS Kinderdorpen, Stichting de Zonnebloem, Fonds Ouderenhulp, IZB, Wings of Hope en NCFS. Met tientallen geĂŻnteresseerde organisaties is Bloemen.tv op dit moment in gesprek.

De consument kan bij het bestellen van bloemen zelf een keuze maken voor een goed doel.



Einde persbericht