Gemeente Son en Breugel


Donderdag 7 september informatieavond woningbouwproject Sonniusdriehoek

De hoofdlijnen waarbinnen de nieuwste wijk van Son en Breugel ontwikkeld gaat worden staan op papier. Samen vormen ze het zogenaamde Masterplan Sonniusdriehoek. Nu dit Masterplan is afgerond vindt de gemeente Son en Breugel het een goed moment om u nader te informeren over de inhoud ervan. Dat doen we op donderdag 7 september a.s. tijdens een speciale informatieavond over het woningbouwproject Sonniusdriehoek.

De reden om een speciale informatieavond te organiseren is dat we u zo volledig en duidelijk mogelijk van informatie willen voorzien.Tijdens de avond zullen verschillende aspecten van het project Sonniusdriehoek door diverse sprekers worden toegelicht. U krijgt antwoord op vragen als 'Wat wordt Sonniusdriehoek voor wijk?' en 'Voor wie zijn die 600 woningen bedoeld?'

De informatieavond vindt plaats in café-restaurant De Zwaan, Markt 9 in Son en begint om 20.00 uur. U bent van harte uitgenodigd.

Stel uw vraag

Op de informatieavond heeft u de mogelijkheid om een vraag te stellen.Aan het begin van de avond zullen kaartjes worden uitgedeeld waarop u uw vraag kunt stellen. De kaartjes worden in de pauze van de informatieavond ingezameld. Daarnaast ontvangt u deze week bij weekblad De Brug de eerste nieuwsbrief van het project Sonniusdriehoek. Ook daarin vindt u een speciale vragenkaart die u voor 4 september kunt inzenden. Op de informatieavond zullen we proberen om zoveel mogelijk vragen te behandelen.

Programma

De algehele presentatie van de informatieavond is in handen van Theo Verbruggen, presentator bij Omroep Brabant. Het programma van deze avond ziet er als volgt uit:
Opening door Theo Verbruggen
Inleiding door projectwethouder Hans Overbeek
Toelichting op Masterplan door stedenbouwkundig bureau BGSV Toelichting op ontwikkelingsproces door projectsecretaris Eric de Bruin
Pauze
Presentatie naamvoorstel nieuwe wijk door Goed Werk Communicatie Behandeling van ingekomen vragen
Afsluiting