Jan des Bouvrie opent Nederlands eerste IceBar

Xtracold amsterdam

Jan des Bouvrie opent Nederlands eerste IceBar.

Augustus 2006, Amsterdam.
XtraCold Amsterdam, Nederlands eerste IceBar, opent officieel haar deuren voor publiek op 7 september 2006. Het pand, gelegen aan de Amstel 194-196, pakt groots uit tijdens de spectaculaire opening. Samen met ontwerper Jan des Bouvrie geeft initiatiefnemer Ditems Entertainment Group het startsein.

Na een maand proefdraaien zal XtraCold Amsterdam op 7 september a.s. officieel haar deuren openen. Op deze feestelijke dag zal er om 15.00 uur een persconferentie worden gehouden in de XtraCold Lounge. Vervolgens, rond 18.00 uur begint het buitenspektakel met verrassende gebeurtenissen. Tot slot wordt om 19.00 uur het 'ijs gebroken' door niemand minder dan Jan des Bouvrie en is XtraCold Amsterdam officieel geopend. Deze bijzondere dag wordt afgesloten met de Grande Opening Party waarbij vele bekende Nederlanders aanwezig zullen zijn.

XtraCold Amsterdam bestaat uit twee ruimten, de XtraCold Lounge en de XtraCold IceBar, beiden ingericht en ontworpen door stijlicoon Jan des Bouvrie. De Lounge geeft uitgaan in Amsterdam een nieuwe dimensie. De vernieuwing en exclusiviteit verrijkt Amsterdam op een positieve manier. Tevens wil XtraCold Amsterdam een toegankelijke gelegenheid zijn waarin zowel Nederlander als toerist zich welkom voelt. De exclusiviteit zorgt ervoor dat de ruimte uiterst geschikt is voor zakenlunches en bijeenkomsten. Tegelijkertijd zorgt de laagdrempeligheid ervoor dat XtraCold Amsterdam een belangrijke rol speelt in de aanblik die toeristen in de toekomst van onze hoofdstad zullen hebben. De IceBar, gelegen achter de Lounge, is de kroon op het werk van XtraCold Amsterdam. In samenwerking met wereldvermaarde kunstenaars wordt doorlopend ijskunst geëxposeerd, die zijn gelijke nimmer heeft gekend.

De gezellige Lounge en schitterende IceBar hebben meer te bieden dan alleen cocktails en een sfeervolle ambiance en dat is onder andere wat haar zo speciaal maakt. Met een uitgebreide productkennis maakt het personeel de avond tot een ware belevenis.

Wij nodigen bij deze de pers van harte uit bij deze bijzondere dag aanwezig te zijn. De persconferentie begint 15.00 bij XtraCold Amsterdam. Amstel 194-196, 1071 TT Amsterdam Voor een accreditatie kunt u mailen naar: pers@xtracold.com. XtraCold Amsterdam, onderdeel van Ditems Entertainment Group Vesting 6 1141 TS Monnickendam.
Tel. 0299- 480220 en vraag naar Imke of Linda.
www.ditems.nl