Ingezonden persbericht


Jane Goodall in Rotterdam - donderdag 7 september

Diergaarde Blijdorp opent op donderdagochtend 7 september een permanente tentoonstelling over het werk van wereldberoemde Chimpansee onderzoekster Jane Goodall. De opening van deze tentoonstelling zal door niemand minder dan Jane Goodall zelf worden verricht.

In de avond geeft Jane Goodall bij de New Knowledge Club een lezing op de Erasmus Universiteit, samen met de bekende Nederlandse viroloog professor Ab Osterhaus en bioloog professor Jan van Hooff. Deze lezing over de invloed van de mens op de aarde mag u niet missen want zelden staan dergelijke grote wetenschappers op een podium! De voertaal tijdens deze avond is Engels.

Voor meer informatie en kaarten voor deze bijzondere lezing à 15 EUR (studenten 7.50 EUR) kunt u bestellen via www.janegoodall.nl of belllen met 0570-658989. Abonnementhouders van Blijdorp krijgen ¤ 2,50 korting op vertoon van het abonnement. Aanvang 19.30 uur in de Aula van de Erasmus Universiteit, Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam

Persinformatie:

Wilt u de opening van de tentoonstelling bijwonen, dan kunt u zich aanmelden bij de afdeling Communicatie: info@diergaardeblijdorp.nl 010 44 31 427. U bent dan van harte welkom in de Oewanja Lodge om 10:30 uur.

Voor meer informatie en de persfoto kunt u surfen naar: www.newknowledgeclub.nl