Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Eerste Boulevard Lounge met wethouder Schrijer en dagelijks bestuurder Kronenberg

Op donderdag 7 september 2006 vindt de eerste Boulevard Lounge plaats. De Boulevard Lounge is bestemd voor alle ondernemers van de Boulevard Zuid (=Beijerlandselaan en Groene Hilledijk) en de betrokken partners.

Tijdens de lounge kunnen zij met elkaar discussiëren over de toekomst van de Boulevard Zuid. Tijdens deze eerste lounge kunnen de ondernemers praten met wethouder grote stedenbeleid Dominic Schrijer en Rene Kronenberg, portefeuillehouder wijkeconomie van de deelgemeente Feijenoord. De Boulevard Lounge start om 19.00 uur en vindt plaats in t Kopblok, Riederlaan 200. U bent van harte welkom!

De Boulevard Lounge wordt in het vervolg vier keer per jaar georganiseerd door de laanmanagers van de Boulevard Zuid, in opdracht van de deelgemeente. Ondernemers kunnen tijdens de lounges van gedachten wisselen over manieren om de Boulevard Zuid verder te verbeteren. Dat doen ze met andere betrokkenen, zoals het dagelijks bestuur en de ambtenaren van de deelgemeente Feijenoord, het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam en het Platform van eigenaren en de bewoners van de Boulevard Zuid.

Boulevardfonds
Ook hebben ondernemers tijdens de lounges de mogelijkheid om mee te discussiëren over het Boulevardfonds en over de projecten die in het komende jaar op de Boulevard Zuid plaatsvinden. Ook worden tijdens de eerste Boulevard Lounge de deelnemers van het Ondernemers Klankbord benoemd.

De zaal in t Kopblok is open om 18.00 uur (eten en drinken is aanwezig) en het programma start om 19:00 uur. Na afloop is er een borrel en hebben de aanwezigen de gelegenheid om met elkaar te praten en te netwerken.