TROS


VRIENDEN VALLEN VOOR VERWAARLOOSD VAKANTIEPARADIJS

Donderdag 7 september start een nieuwe serie van het succesvolle programma IK VERTREK. In deze eerste uitzending is het verhaal te zien van twee zakenvrienden op rugzakvakantie in Midden-Amerika.

In twee afleveringen (donderdag 7 en 14 september) is te zien hoe de vrienden op een ongerept eiland voor de kust van Nicaragua stuiten op een te koop staand en verwaarloosd vakantieparadijs. Enthousiast besluiten zij het ter plekke te kopen en hun florerende bedrijf in Nederland te verkopen. Maar hoe reageren de vrouwen op de plannen van Ton en Michiel? Vooral Joan, de echtgenote van Ton, heeft grote moeite met het idee en denkt serieus aan een zeemanshuwelijk, nu hun dochter hun eerste kleinkind verwacht. Eén ding staat vast: de mannen gaan!

Hoe dit allemaal afloopt is in twee delen te zien in IK VERTREK.

In de serie IK VERTREK worden uiteenlopende gezinnen en stellen gevolgd bij hun vertrek naar het buitenland. Waar gaan ze naar toe? Waarom en wat laten ze achter? We zien de laatste voorbereidingen in Nederland, het emotionele afscheid van vrienden en familie en de eerste onzekere stappen in het land van bestemming. IK VERTREK
Uitzending donderdag 7 september
Nederland 1 - 20.30 uur




TROS