Ingezonden persbericht


Laren, 5 September 2006

Seizoen 2 gooische vrouwen eerder op internet dan op tv

Het tweede seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen gaat al van start op www.talpa.tv voordat het programma op TV is te zien. Vanaf vandaag dinsdag 5 september - is de eerste nieuwe aflevering al beschikbaar op de website. Vervolgens zijn iedere vrijdag de nieuwe afleveringen een week eerder online te zien dan op TV. Niet eerder waren op deze manier in Nederland nieuwe afleveringen van een populaire dramserie eerder via internet dan TV te volgen. Seizoen 2 van Gooische Vrouwen is vanaf 7 september iedere donderdag om 20.30 uur op televisie te zien bij Talpa.

De nieuwe afleveringen op internet kosten 2,95 euro per keer. Het is tevens mogelijk voor 19,95 euro een abonnement af te sluiten voor de acht nieuwe afleveringen. Om alvast in de stemming te komen is het daarnaast mogelijk om vanaf maandag het eerste seizoen te bekijken voor 1,50 euro per aflevering of 9,95 voor de hele serie. Echte liefhebbers kunnen dit combineren en voor 24,95 euro een abonnement voor beide seizoenen afsluiten.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.


---