Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 5 september 2006

Weg met bnn zoekt vakantiedrama s

Het reisprogramma Weg met BNN (Radio 1) begint vanaf donderdag 7 september tussen 20.00 uur en 21.00 uur een zoektocht naar de meest verschrikkelijke vakantieverhalen. Luisteraars kunnen hun reisverhalen insturen en de grootste drama s worden in de uitzending behandeld. De inzender van het beste verhaal wint een reisprijs. Er is één voorwaarde: het moet waar gebeurd zijn.

Mooie vakantieverhalen heeft iedereen, maar daar zit niemand op te wachten. Horror, drama en leedvermaak is een stuk spannender. Verhalen over die krokodil die net iets te dicht bij kwam, die keer dat de douche onder stroom stond, die kip die naast de tent werd geslacht en die busrit van 48 uur in plaats van een halve dag. Elke avontuurlijke reiziger maakt spannende dingen mee en die wil de redactie van Weg met BNN graag horen.

Vanaf 7 september verhuist Weg met BNN van de maandagavond naar de donderdagavond. De tijd blijft ongewijzigd: tussen 20.00 uur en 21.00 uur neemt presentator Sander de Heer de luisteraars mee op zijn reis om de wereld.

Daarnaast organiseert Weg met BNN op 18 november het Backpackerscafé in Tivoli (Utrecht), waar fervente reizigers inspiratie op kunnen doen en ervaringen kunnen uitwisselen over de mooiste backpackbestemmingen.

Meer informatie en foto s: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl