Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Nieuws
Eerste Boulevard Lounge in t Kopblok

Donderdag 7 september vindt de eerste Boulevard Lounge plaats, in t Kopblok aan de Riederlaan 200.

Ondernemers
De Boulevard Lounge is bestemd voor alle ondernemers van de Boulevard Zuid (= Beijerlandselaan en Groene Hilledijk) en de betrokken partners.

Discussie over toekomst
In t Kopblok gaan de ondernemers met elkaar brainstormen over de toekomst van de Boulevard Zuid. Ze doen dit samen met Dominic Schrijer, wethouder Grote Stedenbeleid en Rene Kronenberg, portefeuillehouder wijkeconomie van de deelgemeente Feijenoord. De Boulevard Lounge start om 19.00 uur.

Van gedachten wisselen
De Boulevard Lounge wordt vier keer per jaar georganiseerd door de laanmanagers van de Boulevard Zuid, in opdracht van de deelgemeente. Ondernemers kunnen tijdens deze sessies van gedachten wisselen over hoe de Boulevard Zuid verder verbeterd kan worden. Dat doen ze met andere betrokkenen, zoals het dagelijks bestuur en ambtenaren van de deelgemeente Feijenoord, het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam, het Platform van eigenaren en de bewoners van de Boulevard Zuid.

Boulevardfonds
Ook kunnen ondernemers tijdens de lounges mee discussiëren over het Boulevardfonds en over de projecten die het komende jaar op de Boulevard Zuid plaatsvinden. Tijdens de eerste Boulevard Lounge worden de deelnemers van het Ondernemers Klankbord benoemd.