Digitale marktplaats Golfspeurder.nl

Golfspeurder

Digitale marktplaats Golfspeurder.nl brengt golfliefhebbers in contact met elkaar én met gespecialiseerde vakbedrijven

Golf is hot. Momenteel is golf zelfs de snelst groeiende sport van Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de commerciële markt inspeelt op de wereld van de drivers en de putters. Van vergevingsgezinde ijzers voor beginners tot golfhandschoenen met ingebouwde klokjes. Alles is te koop om je swing meer .swung. te geven. Sinds vandaag is er een gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsite online die zich specifiek richt op de golfliefhebber: golfspeurder.nl

Op zoek naar een betaalbare beginnerset? Je oude golftas in de aanbieding? Golfspeurder.nl is een digitale marktplaats voor golfliefhebbers. Voor . 6,- kan een bezoeker een advertentie plaatsen op de laagdrempelige website. Zover niets nieuws. De meerwaarde die Golfspeurder biedt ten opzichte van andere veilingsites is de specialistische bedrijvengids. Hierin zijn de voornaamste bedrijven op golfgebied opgenomen. Denk daarbij aan golfbanen, bedrijven die golfartikelen verlopen, maar ook makelaars en reisbureaus die speciale golfreizen aanbieden zijn aangesloten.

Bedrijvengids: attentie op uw advertentie
Op het moment dat de bezoeker een advertentie plaatst, attendeert Golfspeurder alle aangesloten bedrijven in de betreffende categorie op de advertentie. Mocht het assortiment van één van de aangesloten detaillisten aansluiten op de persoonlijke wensen van de adverteerder, zal het bedrijf contact opnemen. Dit contact verloopt via Golfspeurder, zodat persoonlijke gegevens van de adverteerder onherkenbaar blijven. Een bezoeker kan er ook voor kiezen de advertentie niet op de website te tonen, maar direct te versturen naar de bedrijvengids. Zo komt de advertentie uitsluitend onder de aandacht van een groot netwerk aan solide vakmensen, die allen klaarstaan met vakgerichte kennis en advies. Snel, betrouwbaar en efficiënt.


----------------------------------------------


Noot voor de redactie (