AutoRai

Maserati succesvol tijdens Concours d'élégance Paleis het Loo

(9/7/2006)
Tijdens de zevende versie van het inmiddels beroemde Concours dâélégance, afgelopen weekend op Paleis Het Loo, heeft Maserati West Europe ruim driehonderd VIP-gasten welkom mogen heten op haar exclusieve Maserati Hospitality Stand. .
Getoond werd nagenoeg het gehele Maserati modelprogramma, waaronder de nieuwste uitvoeringen van de Quattroporte, zoals de Executive GT en de Sport GT. De recent geïntroduceerde limited-edition Maserati GranSport MC Victory maakte in Apeldoorn voor het eerst publiekelijk zijn opwachting.

Maserati kan terugzien op een indrukwekkende geschiedenis van ruim negentig jaar, maar richt zich met het huidige en nog te introduceren programma duidelijk op de toekomst. Joost Rijnbeek, Marketing Manager van Maserati in de Benelux: âDe 7^e editie van het Concours dâélégance stond in het teken van Italiaanse bolides, waardoor wij graag onze naam als hoofdsponsor aan dit prestigieuze evenement verbonden hebben. Dit werd nog extra versterkt door het dit jaar voor het eerst gehouden âConcorso Italianoâ op zaterdag. Wat Maserati betreft legde het Concours dâélégance de brug tussen het verleden en heden. Zowel de nieuwe als klassieke modellen mochten zich in een grote belangstelling verheugen en zorgden voor een unieke sfeer.â

Gasten van Maserati mochten als enig merk ook nieuwe modellen parkeren op de speciale VIP-parking in de Paleistuinen, waar ProTech indien gewenst professionele lakinspecties uitvoerde. Ook door de Maserati Club Holland, waarvan de leden in grote getalen met hun klassieke Maseratiâs naar Paleis Het Loo waren gekomen, werd hier gebruik van gemaakt. Op de Maserati Hospitaly stand werden VIP-gasten verwelkomd met champagne en Italiaanse lekkernijen.

Naast aandacht voor de huidige modellen besteedde Maserati ook ruim aandacht aan het rijke verleden. Op de stand stonden speciale klassiekers opgesteld, zoals een unieke versie van de A6 GCS en de beroemde 250F, die door coureur Nicky Pastorelli werd gereden in de classic sprint. Tijdens het feitelijke concours werd een Maserati 3500 Vignale uitgeroepen tot winnaar in zijn klasse.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster