AutoRai

Wereldpremière van Europese versie Mazda CX-7 op Autosalon van Parijs

(9/7/2006)
Mazda Motor Corporation zal op de komende Autosalon van Parijs voor het eerst de Europese versie tonen van de Mazda CX-7, zoals deze in maart volgend jaar in Europa op de markt zal komen. Deze cross-over, een zeer dynamisch ontworpen mix van een SUV en een stationcar, is inmiddels in zijn Amerikaanse versie te koop in de Verenigde Staten van Amerika en Canada.
De Mazda CX-7 is een unieke combinatie van het rijplezier van een sportauto, een uitdagend design en de praktische eigenschappen en het comfort van een SUV. Het Europese model is voorzien van dezelfde 2.3 liter DISI* turbo benzinemotor als die uit de Mazda6 MPS en Mazda3 MPS, gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Ook de gloednieuwe Mazda MX-5 Roadster Coupé met retractable hard top staat in Parijs op de Mazda stand, samen met de nieuwe Mazda BT-50 pickup (niet leverbaar in Nederland).

Daarnaast nog een kleine primeur: voor het eerst zal de Mazda Senku te zien zijn op een Europese show, de concept car die tijdens het â21^e Festival Automobile Internationalâ in Parijs in januari dit jaar winnaar was van de âGrand Prix du Plus Beau Concept Carâ.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster