Gemeente Geertruidenberg


Elke van Strien van De Hoge Waai in zonnetje gezet!

Wij gaan weer naar school klein.JPG

Wethouder Verschuren feliciteert winnares posterwedstrijd

De scholen zijn al weer drie weken bezig. Hoog tijd om de winnares van de posterwedstrijd `Wij gaan weer naar school' in het zonnetje te zetten. Daarom ging wethouder Verschuren 30 augustus op bezoek bij basisschool De Hoge Waai.

3VO-campagne

De posterwedstrijd was door de gemeente Geertruidenberg uitgeschreven in het kader van de landelijke 3VO campagne Wij gaan weer naar school. Deze campagne vraagt aandacht en oplettendheid aan weggebruikers voor de kinderen die na een vakantieperiode weer deel gaan nemen aan het verkeer.

In alle openbare gebouwen

Uit alle inzendingen is de poster van de 9 jarige Elke van Strien van Basisschool De Hoge Waai uit Raamsdonk gekozen als beste. Haar tekening is daarom verwerkt tot een heuse poster die in alle openbare gebouwen van de gemeente Geertruidenberg is opgehangen. Ook is de poster gepubliceerd in De Langstraat. Op woensdag 30 augustus ging wethouder Verschuren op bezoek bij basisschool De Hoge Waai in Raamsdonk om de winnares te feliciteren. Ze heeft als cadeau een ingelijste poster overhandigd om in de school op te hangen. Daarnaast was er ook voor Elke een leuk aandenken. Tot slot ging groep 6 van basisschool De Hoge Waai met de winnares en de wethouder op de foto.

Blijven opletten

De posters blijven nog tot half september overal hangen. Maar natuurlijk moeten alle weggebruikers ook na die tijd rekening houden met kinderen in het verkeer. Samen moeten we zorgen voor een verkeersveilige omgeving.