Ingezonden persbericht

Welk ijsdansprogramma wint de strijd om de kijkcijfers? Wedden dat 'Sterren dansen op het ijs' wint... of toch niet?

7 september 2006 - 'Sterren dansen op het ijs' van SBS6 wordt volgens de recente kijkcijfers iets beter bekeken dan 'Dancing on Ice' van RTL4. Maar blijft dat ook zo? Via unibet.net kan er gewed worden op welk programma deze week de meeste kijkers trekt. De laatste noteringen spreken in het voordeel van 'Sterren dansen op het ijs': 1,10 tegen 5,0 voor 'Dancing on Ice'.

Daarnaast kan men wedden op wie de winnaars van 'Sterren dansen op het ijs' en 'Dancing on Ice' worden. Kortom, zijn het de sierlijke bewegingen van Wendy van Dijk die de doorslag geven of wordt het toch Kelly Pfaff die zich als ijskoningin mag laten kronen? Of blijkt Jody Bernal beter te kunnen ijsdansen dan dat hij zingt? De noteringen voor 'Dancing on Ice' spreken met 3,20 in het voordeel van Kelly Pfaff. Wie de Belg Luc Appermont als winnaar tipt, krijgt maar liefst 45 keer zijn inleg. Bij 'Sterren dansen op het ijs' wordt Maud met een notering van 2,50 gezien als de grootste kanshebber. Hier valt het meeste te verdienen als er wordt ingezet op Mari van de Ven. Wedden op deze haar- en make-upstylist levert 50 maal de inzet op.

IJspret verhogen
Via het online wedkantoor Unibet kunnen mensen niet alleen wedden op sportwedstrijden, maar nu dus ook op de uiteindelijke winnaar van de ijsdansprogramma's op tv. Volgens Ruud Verdellen, Marketing Manager Nederland van Unibet, verhogen de weddenschappen de ijspret. "De programma's zijn natuurlijk al populair, maar ze worden nog leuker als je er een leuk extraatje mee kunt verdienen."

Noteringen
Sterren dansen op het ijs Dancing on Ice Maud 2.50 Kelly Pfaff 3.20 Jody Bernal 3.00 Staf Coppens 3.75 Hein Vergeer 7.50 Wendy van Dijk 5.00 Ellemieke Vermolen 10.00 Froukje de Both 6.00 Klaas Wilting 12.00 Pascale Naessens 10.00 Annamarie Thomas 15.00 John Williams 15.00 Laura Vlasblom 30.00 Wim Soutaer 25.00 Mari van de Ven 50.00 Luc Appermont 45.00


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht