Gemeente Amerongen


Speelplaats Ludenbos in Doorn is feestelijk geopend.

Wethouder Emmy van Wijngaarden heeft woensdag 6 september de speelplaats Ludenbos in Doorn samen met een groot aantal kinderen feestelijk geopend. Rond 15.00 uur verzamelden de kinderen zich, veelal in aanwezigheid van ouders en grootouders en genietend van het mooie weer. De wethouder hield vervolgens een toespraak waarin zij het proces voor de realisering van de speelplaats aanhaalde. Zij feliciteerde vervolgens de kinderen met deze mooie speelplaats en de fraaie locatie, het Ludenbos.

De wethouder opende de speelplaats officieel door het lint door te knippen waarmee de kabelbaan werd vrijgegeven. De kabelbaan werd direct daarna enthousiast in gebruik genomen door de aanwezige kinderen.

Begeleid door muziek werden alle speeltoestellen door de kinderen intensief bespeeld. De kinderen kregen limonade en koek, waarna zij weer vol energie en met goede moed zelfs de meest uitdagende toestellen bedwongen. Het mooie weer en het enthousiasme van de kinderen zorgden voor een feestelijke middag en een geslaagde opening.