Ingezonden persbericht


Kriterion breidt zich opnieuw uit!

Om de student in aanraking te
brengen met goede bandjes en kunst van nieuw jong talent opent Kriterion op de Amsterdamse Zeedijk het eetcafe 'SKEK. Wij bieden studenten een mooie omgeving waar gestudeerd en geëxposeerd, maar ook gedronken en gegeten kan worden.

Skek is het laatste wapenfeit in de rij door Kriterion opgerichte projecten beginnend bij de bioscoop Kriterion aan de Roeterstraat, de benzinepomp op het Zeeburgereiland en de oppas centrale. Wij willen 'SKEK graag aan u introduceren via het bijgevoegde persbericht. Ook bent u hierbij van harte uitgenodigt voor het (besloten) feest ter ere van de opening op 14 september. Vanaf 19:00 is de bar hiertoe geopend en zal de keuken voorproefjes uitserveren. Deze avond is de keuken helaas niet geopend voor regulier avondmaaltijden. Later op de avond zal er live muziek zijn en draaien de bekende Dj's Steven de Peven en Aardvarck plaatjes, onder begeleiding van historische beelden van de Zeedijk.

Graag ontvangen wij van u een reactie of u erbij bent!

Met vriendelijke groet,

Jair Schalkwijk

'SKEK is gevestigd op de Zeedijk 4 in Amsterdam. Bel voor meer informatie over Kriterion of 'SKEK, of voor een afspraak met Anja Wisseborn: 06-40484968.