Verzamelberichten donderdag

's-Hertogenbosch, 07-09-2006

Aanhoudingen na vechtpartij

s-Hertogenbosch Woensdagmiddag werd een vechtpartij gemeld op de Citadellaan in s-Hertogenbosch. Daar bleken enkele familieleden met elkaar op de vuist te zijn gegaan. Twee mannen 34 en 36 jaar uit Kerkdriel zijn ter plaatse aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

Boete voor winkeldiefstal

s-Hertogenbosch Woensdagmiddag is een 21-jarige vrouw uit Suriname aangehouden. Ze werd in een winkel aan de Arena betrapt toen ze enkele armbanden wegnam. De vrouw werd door een medewerker van de winkel aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Door de officier van justitie werd direct een boete opgelegd van 130 euro. Na betaling is de vrouw heengezonden.

Aanrijding en te veel gedronken

s-Hertogenbosch Woensdagavond werd een aanrijding gemeld op de Pieter Breughelstraat in s-Hertogenbosch. Een 41-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch bleek met haar auto tegen in een heg gereden. De vrouw bleek veel te veel te hebben gedronken om met een auto te mogen rijden. Ze blies ruim vijf keer het maximaal toegestane. Ook bleek ze niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Tegen de vrouw is hiervoor proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast kreeg ze ook een rijverbod van 16 uur.

Jongens aangehouden voor vernieling

s-Hertogenbosch Woensdagavond zijn twee jongens, 13 en 14 jaar uit s-Hertogenbosch aangehouden. De twee worden ervan verdacht een ruit te hebben vernield van een woning aan de Hambakendreef in s-Hertogenbosch. Een van de jongens kon direct door de bewoners worden aangehouden. De andere jongen werd korte tijd later aangehouden. Tegen het tweetal wordt proces-verbaal opgemaakt.

Rijbewijs kwijt bij snelheidscontrole

s-Hertogenbosch woensdagavond werd op de Vughterweg in s-Hertogenbosch een 18-jarige beginnende bestuurder uit Sint Michielsgestel bekeurd. Hij reed met een auto met een snelheid van 135 km/u waar 80 km/u is toegestaan. Omdat hij meer dan 50 km/u te hard reed werd zijn rijbewijs ingevorderd.


-----

Oss Woensdagavond werd op de John F. Kennedybaan in Oss een 38-jarige vrouw uit die plaats voor hetzelfde feit bekeurd. Ze reed met haar auto 137 km/u, waar 80 km/u is toegestaan. Daar ze meer dan 50 km/u te hard reed, werd haar rijbewijs ingevorderd.

Te veel gedronken

s-Hertogenbosch In de nacht van woensdag op donderdag, rond 02.00 uur werd op de Churchilllaan in s-Hertogenbosch een 38-jarige man uit Rosmalen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 2 uur.

Aangehouden bij woning inbraak

Rosmalen Donderdagmorgen, even na 06.00 uur, werd gemeld dat er werd ingebroken in een woning aan de Molenstraat in Rosmalen. De woning bleek opengebroken te zijn en in de woning werden een 23 jarige man uit Rosmalen en een 27-jarige man uit Haaren aangehouden. De twee zijn voor verder onderzoek ingesloten.

Illegale vreemdeling

Drunen Donderdagmorgen werd op de Lipsstraat in Drunen 25-jarige Poolse man aangetroffen. De man kon niet aantonen dat hij legaal in Nederland verblijft. In verband hiermee is hij aangehouden en overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

Man aangehouden voor huiselijk geweld

Vught Woensdagavond is een 41-jarige man uit Boxtel aangehouden. Die avond werd gemeld dat langs de N65 onder Vught een vrouw werd mishandeld. Daar bleek, dat de man zijn 28-jarige echtgenote uit Boxtel had mishandeld. De ruzie was in de auto ontstaan toen ze over de N65 reden. De vrouw liep daarbij verschillende kneuzingen op in het gezicht en aan armen en rug. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Man aangehouden voor fietsdiefstallen

Boxtel Maandagmorgen is een 46-jarige man uit Haaren aangehouden. Even voor 07.00 uur kreeg de politie de melding dat in de Molenstraat in Boxtel een man een fiets had weggenomen die daar stond en in een auto met aanhangwagen was weggereden. Korte tijd later zagen politiemensen de auto rijden, waarop de achtervolging werd ingezet. De bestuurder probeerde te ontkomen door met hoge snelheid weg te rijden. Op de hoek Prins Bernhardstraat Baroniestraat stopte de man langs de kant en probeerde te voet te ontkomen. Hij kon echter snel worden aangehouden. In de aanhangwagen bleek een drietal fietsen te liggen, waaronder de fiets die net in de Molenstraat was gestolen. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

Rijden onder invloed

Uden Woensdagavond, rond20.45 uur, werd op de President Kennedylaan in Uden een 62-jarige vrouw uit Uden bekeurd. Ze reed met een auto terwijl ze te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg ze een rijverbod van 24 uur en werd haar rijbewijs ingevorderd.


-----

Oss In de nacht van woensdag op donderdag, rond 01.20 uur, werd op de Oostwal in Oss een 30-jarige vrouw uit die plaats bekeurd. Ze reed met een auto terwijl ze te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg ze een rijverbod van 7 uur en werd haar rijbewijs ingevorderd.

Man overleden

Megen Donderdagmorgen even voor 05.00 uur werd bij de politie gemeld dat op Noord Zuid in Megen bij de Maas een aanrijding had plaats gevonden. Ter plaatse bleek een auto tegen een lantaarnpaal te zijn gereden. Bij de komst van de politiemensen bleek de 48-jarige bestuurder uit Oss te zijn overleden. Uit onderzoek is gebleken, dat de man niet ten gevolgen van het ongeval is overleden. Waarschijnlijk is de man onwel geworden, tegen de lantaarnpaal gereden, en overleden. Door de politie is ter plaatse een uitgebreid onderzoek ingesteld, waardoor tot 10.30 uur het veer naar Apeltern uit de vaart is geweest.