Gemeente Wassenaar

hernieuwde aanbesteding bouwkundige werken nieuwbouw zwembad wassenaar

Wassenaar, 7-09-2006

te vervangen door een nieuw multifunctioneel overdekt zwembad. Het gaat daarbij om de realisatie van een overdekt zwembad bestaande uit onder meer drie bassins, commerciële ruimten ten behoeve van fitness, aerobics, et
cetera en een horeca voorziening.

Het nieuwe zwembad zal op geringe afstand van het huidige zwembad eveneens aan de Zanderijlaan worden gesitueerd. Na oplevering van het nieuwe zwembad zal het huidige
Sterrenbad worden gesloopt.

In de eerste helft van 2006 heeft de gemeente de realisatie van het zwembad aanbesteed in vier percelen. Dit zijn de respectievelijke percelen bouwkundige werken, elektrotechnische- werktuigbouwkundigeâ en waterzuiveringinstallaties. Voor het eerstgenoemde perceel, bouwkundige werken, is het aantal gegadigden dat zich heeft gekwalificeerd voor de inschrijvingsronde zodanig klein dat sprake zou zijn van onvoldoende concurrentie. De gemeente Wassenaar heeft daarom besloten de aanbesteding voor wat betreft dit perceel stop te zetten en een nieuwe Europese aanbestedingsprocedure voor dit perceel bouwkundige werken te starten.
De aanbesteding voor de overige drie percelen, waarvoor zich wel voldoende gegadigden hebben gekwalificeerd, zal worden voortgezet op het moment dat de selectie in de nieuwe procedure is afgerond.

De hernieuwde aanbesteding van het perceel bouwkundige werken is met de publicatie op 4 september j.l. in het mededelingenblad der Europese Gemeenschappen van start gegaan.

Voor organisaties die zich als gegadigde willen aanmelden is het Aanbestedingsbestek Zwembad Wassenaar beschikbaar. Dit aanbestedingsbestek bevat nader informatie over de te volgen aanbestedingsprocedure.Â

Het aanbestedingsbestek is uitsluitend schriftelijk, per fax of per e-mail tot 3 oktober 2006 op te vragen onder vermelding van naam en adresgegevens bij:
Marktplan
t.a.v. dhr. Drs A.P.Robers
Postbus 223
1400 AE Bussum
fax +31-(0)-35-692.66.60
e-mail: wassenaarzwembad@marktplan.nl

Het onderwerp van aanbesteding is , behalve in het publicatieblad van de Europese Gemeenschappen, ook gepubliceerd op www.ted.europa.eu en op www.aanbestedingskalender.nl.