2e persbericht van donderdag 7 september 2006

Eindhoven, 07-09-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt man aan met vals paspoort

Bij het belastingkantoor op de Karel de Grotelaan is donderdag rond 11.10 uur een 31-jarige man waarvan de woonplaats onbekend is aangehouden. Hij probeerde met een vals paspoort een sofi-nummer te verkrijgen. De man is meegenomen naar het bureau en ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie vordert rijbewijs in

Een 48-jarige Eindhovenaar is donderdag rond 9.35 uur aangehouden op het Hendrik de Keyzerplein. Bij een controle blies hij een promillage van ruim 2,2. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

Eindhoven: Snelheidscontrole

Tussen 11.55 en 14.10 uur is op snelheid gecontroleerd op de Winston Churchilllaan. Van de 1280 gecontroleerde voertuigen reden er 122 harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 79 km/u.

Deurne: Politie ontmantelt hennepkwekerij

Donderdag trof de politie in een woning aan de Wollegras een hennepkwekerij aan. In de slaapkamer vond de politie 132 hennepplanten. De planten en de benodigde materialen voor de kwekerij zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Een 33-jarige bewoner van het pand werd rond 12.05 uur elders in Deurne aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Veldhoven: Inbraak in school

Tussen woensdag 16.00 en donderdag 8.30 uur is ingebroken bij een school aan de Lange Kruisweg. Een raam werd opengebroken. Er werden enkele flatscreens weggenomen.