Digitale Gemeente Houten

Platform Maatschappelijk Ondernemen organiseert
minisymposium/matchbijeenkomst

zondag 27 augustus 2006 - Bron: MOH

Op 7 september organiseert het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten een minisymposium/matchbijeenkomst bij de Rabobank Kromme Rijnstreek over de Meerwaarde van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.
Ook kunnen tijdens deze bijeenkomst matches gemaakt worden tussen bedrijven en maatschappelijke/vrijwilligersorganisaties voor Make A Difference Day Houten op 3 november. Het gaat hierbij om inzet van menskracht, vrijwilligers, kennis, expertise en materialen.

Bedrijven, maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties zijn van harte uitgenodigd van 16.30 uur-19.00 uur. U kunt zich nog aanmelden via de website www.maatschappelijkondernemenhouten.nl

Ook vindt u informatie over MADD en maatschappelijk betrokken ondernemen in Houten in de nieuwe Bedrijf & Samenleving Krant Houten. Deze krant is ook op te vragen via de website.

Make A Difference Day is een dag in de ban van vrijwillige inzet en maatschappelijk betrokken ondernemen. Het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten heeft in samenwerking met de vrijwilligerscentrale weer het initiatief genomen om deel te nemen aan MADD Houten op vrijdag 3 november. MADD Houten is onderdeel van de landelijke Make A Difference Day. Tijdens Make A Difference Day in Houten steken medewerkers van bedrijven, organisaties, scholen de handen uit de mouwen voor de samenleving en maken zo het verschil!

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).