SecureMedia Kondigt Volledige Integratie aan van zijn .......

Securemedia, inc.

SecureMedia Kondigt Volledige Integratie aan van zijn Encryptonite One (TM) Systeem met Amino HD IPTV STB voor Home Entertainment

NATICK, Massachusetts, September 7 /PRNewswire/ --


- Eerste Veilige High Definition H.264 (MPEG4/AVC) STB die SecureMedia's Visie van 'Entertainment Everywhere!(TM)' ondersteunt

SecureMedia (www.securemedia.com), de technologische leider in informatiebeschermingssoftware voor veilige video- en multimedialevering via IP-netwerken, en Amino, de belangrijkste leverancier van IPTV-platforms, kondigden vandaag aan dat SecureMedia zijn op vele gebieden gebruikte Encryptonite ONE (TM)-systeem volledig heeft geïntegreerd met Amino's AmiNET130, AVC HD STB voor Home Entertainment.

Het compacte, elegante AmiNET130 ondersteunt zowel SD als HD, MPEG-2 en H. 264 (MPEG4/AVC) videostromen en is gemodelleerd naar hetzelfde bekroonde ontwerp als voorgaande AmiNET-generaties. De AmiNET130 betekent voor de dienstverlener een goedkope manier om end-to-end digitale tv zoals multicast, video on demand en IPTV-services in meerdere ruimtes aan te bieden. De AmiNET130 ondersteunt ook Dolby Surround Sound (5.1)en is ook compatibel met adapters voor thuisnetwerken via de bestaande infrastructuur.

"Het is geen verrassing voor ons dat SecureMedia, een bedrijf dat voorloper is op het gebied van innovaties voor content security,hun Encryptonite ONE-systeem al heeft geïntegreerd in onze volgende generatie IPTV-platforms", zei Roy Kirsopp, vice-president en algemeen directeur van Amino Communications. "Samen zullen we de overstroming van de markt met de eerste veilige commerciële HD H.264 versnellen."

Het Encryptonite ONE-systeem van SecureMedia is een open platform CA/DRM softwaretoepassing, die de hoogste mate van informatiebescherming biedt en telcos- en breedbandondernemers in staat stelt distributierechten te verkrijgen van de meest fascinerende omroepkanalen en VOD-programmering. Door het Encryptonite ONE-systeem is "Entertainment Everywhere!" verzekerd van veilige, alomtegenwoordige informatie op huidige en toekomstige media-apparaten en tegelijkertijd biedt het IPTV-serviceproviders de laagste exploitatiekosten. Het unieke design vereist een minimale incrementele bandbreedte en vertoont een ultra licht, verwerkingsefficiënt proces dat op ongeveer elk mediatoestel kan worden ingezet. Doordat het een gepatenteerd, normaal encryptiesysteem voor zowel omroep- als VOD-informatie gebruikt, is het Encryptonite ONE-systeem de enige toepassing met voortdurende en efficiënte informatiebescherming voor PVR en nPVR-applicaties, set-top boxes, PVR's, PC's, draagbare spelers en mobiele telefoons die tegenwoordig verkrijgbaar is.

"We zijn erg blij dat we het eerste bedrijf voor informatie- beschermingssoftware zijn dat AmiNET130 ondersteunt en dat tegemoet komt aan de verborgen vraag van klanten om op hun thuisentertainmentsystemen HDTV te kunnen kijken", zei Fred Ellis, algemeen directeur van SecureMedia. "Met apparaten die door het Encryptonite ONE-systeem ondersteund worden, zijn IPTV-providers ervan verzekerd dat ze hun klanten het meest ervaren veiligheidsplatform voor kwaliteits-mediaentertainment kunnen bieden."

Over Amino

Amino Communications (www.aminocom.com) levert de AmiNET130-serie set-top boxes die befaamd zijn omdat ze voordelig en betrouwbaar zijn. De AmiNET-serie reduceert de uitgaven van de serviceverleners wezenlijk, maar biedt toch alle benodigde specificaties: MPEG2 en MPEG4 codeerstandaards, normale en high definition tv, persoonlijke video-opname en thuisnetwerken. De prima prestaties en het innovatieve design van de set-top boxes van Amino hebben de serie lofbetuigingen in de bedrijfstak en het bedrijf een vooraanstaande positie binnen de IPTV-markt bezorgd.

Al meer dan 500 klanten in meer dan 50 landen gebruiken ongeveer 700.000 set-top boxes van AmiNET IPTV voor commerciële toepassingen of zijn in de testfase. Nog eens 700 klanten hebben de set-top boxes uitgeprobeerd. De belangrijkste klanten van Amino Communications zijn ondernemers op het gebied van telecommunicatie, omroep en hospitality service. Over het algemeen is de IntAct (TM) IPTV-software al geïnstalleerd op de producten van AmiNET.

Amino Communications is een volle dochteronderneming van Amino Technologies plc. die genoteerd staat aan de Londense Effectenbeurs als AIM, symbool AMO. Amino is dichtbij Cambridge in Groot-Brittannië, gevestigd, en heeft kantoren in Atlanta (Georgia) en Hong Kong.

Over SecureMedia, Inc.

SecureMedia Inc. is de belangrijkste leverancier van geteste open platform informatiebeschermingssoftware voor de levering van on-demand video, IPTV, multimedia en andere digitale informatie via breedbandnetwerken. Het bedrijf ondersteunt "Entertainment Everywhere! (TM) doordat het een serie informatiebeveiligingstoepassingen levert van het uitgebreide Encryptonite ONE(TM) System CA/DRM software suite voor software toolkits, hardwaregeheugens en plug-ins voor mediasystemen van derden. SecureMedia heeft vooraanstaande bedrijven als klant, zoals Cavalier Telephone, Reeltime Infotainment, TV Sierre, Sony, China Data Broadcasting, Eona enzovoort. Op het ogenblik heeft SecureMedia kantoren in Boston, San Francisco en Auckland, Nieuw Zeeland. Binnenkort worden kantoren in Europa en Azië geopend (november 2006) en er werken vertegenwoordigers in Peking, Seoel en Tokio en in Melbourne, Australië. Voor meer informatie kunt u surfen naar www.securemedia.com.

SecureMedia is een geregistreerd handelsmerk en Encryptonite ONE en Entertainment Everywhere! zijn handelsmerken van SecureMedia, Inc. Alle andere bedrijfs-en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Website: www.aminocom.com
Website: www.securemedia.com