Ingezonden persbericht



Wellness International Network, Ltd. verbetert haar winkelwebsite

PLANO, Texas, September 7 /PRNewswire/ --

Wellness International Network, Ltd. (WIN), een onbetwist toonaangevend bedrijf in de gezondheids- en voedingssector, heeft zopas haar nieuwe en verbeterde site voor online shoppen geïntroduceerd. De look is moderner en de handige functies van de WIN-website werden vernieuwd met het oog op distributeurs en klanten.

"Ons bedrijf werkt, omdat onze producten werken. Wij zijn nu in staat om deze producten aan een groter publiek te verkopen met een nieuwe site op internet waarop u getuigenissen over producten en nieuws over gezondheidsonderwerpen kunt vinden, en waar het shoppen handiger dan ooit tevoren zal zijn", aldus Ralph Oats, oprichter van WIN. Dankzij gebruiksvriendelijk navigeren en informatieve inhoud in het Engels, Nederlands, Duits en Europees Spaans biedt het winkelwagentje van WIN klanten de mogelijkheid om exclusief volgens land te shoppen. Wat zij zien, is beschikbaar voor aankoop.

Het fenomenale productenaanbod van WIN omvat producten gericht op het verhogen van energie, weerstand, gewichtsverlies en de verbetering van de mentale functies en stemming, evenals een volledige lijn van cellulaire voedingen en vernieuwende producten voor huid- en haarverzorging. WIN is trots op haar kwaliteitsproducten en backt ze ter garantie van klanttevredenheid. WIN was een van de eerste bedrijven waarvan de voedingssupplementen werden opgenomen in de algemeen erkende Physicians' Desk Reference (PDR, naslagwerk voor artsen) en haar volledige voedingslijn is vermeld in de 2007-uitgave van de PDR voor geneesmiddelen niet op recept, voedingssupplementen en kruiden. De PDR wordt verspreid onder meer dan 300.000 artsen en medische professionals in heel de Verenigde Staten en geeft de lezer een uitgebreid overzicht van de voedingsproducten van WIN. In Europa staan verschillende WIN-producten op de "witte lijst" van het Nederlands Olympisch Comité(NOC) als producten goedgekeurd voor gebruik door olympische atleten.

Bezoek vandaag nog de site van WIN op www.winltd.com en ervaar zelf waarom "het loont om goed te leven".

Info over WIN

Wellness International Network, Ltd. is een niet-beursgenoteerd bedrijf en is gespecialiseerd in gezondheids- en voedingsproducten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Plano, Texas, VS. Het Europese gelieerde bedrijf, WIN Worldwide BV, is gevestigd in Hoofddorp, Nederland, en het Zuid-Afrikaanse gelieerde bedrijf, Wellness International Network S.A. (Pty) Limited, is gevestigd in Johannesburg, Zuid-Afrika. Wellness International Network, Ltd.
(WIN) werd opgericht in 1992 door Ralph Oats en zijn vrouw Cathy, is actief in vele landen in Noord-Amerika, Europa en Afrika en is onbetwist een leider in mondiale netwerkmarketing. Meer informatie over WIN-producten, zoals onze toppers BioLean II(R), Winrgy(R), Food For Thought(TM), WINOmeg3complex(TM), en andere uitstekende producten en diensten kunt u vinden op www.winltd.com.

Website: www.winltd.com