Nerve Centre is goedgekeurd als Alcatel Compliant Application


DORDRECHT, 20060907 -- New Bridges, voice processing engineers uit Dordrecht, heeft recentelijk haar Emergency Notification Server, Nerve Centre®, laten certificeren binnen het Alcatel Compliant Applications programma.

Het doel van dit programma is om van third-party applicaties een goede integratie te garanderen met het Alcatel Omni PCX Enterprise portfolio. Door de verregaande integratie van Nerve Centre®met het Alcatel Omni PCX Enterprise platform is het nu mogelijk dat de messaging in geval van een calamiteit of incident volkomen transparant te zenden naar alle communicatie devices die verbonden zijn met de het Alcatel Omni PCX Enterprise PBX. Een noodoproep bereikt dus alle relevantie teamleden in een organisatie ongeacht of zij nu een analoog, IDSN, DECT, IP of WLAN telefoontoestel gebruiken.

"Wij zijn verheugd dat wij getest en gecertificeerd zijn binnen het Compliant Applications programma van Alcatel. Het geeft onze partners en hun eindgebruikers een garantie van hoge betrouwbaarheid en dat is een must in combinatie met een Emergency Notification Server zoals Nerve Centre®", aldus John Duurkoop Commercial Director bij New Bridges. "De verregaande integratie van Nerve Centre® met de Alcatel Omni PCX Enterprise PBX leidt ook tot een prima return on investment voor de Alcatel klanten."

"Het AAPP programma gaat verder in op onze toewijding om complete, innovatieve oplossingen aan onze klanten aan te bieden. Het helpt onze partners met het ontwikkelen, integreren, testen, uitrollen, beheren en promoten van hun applicaties over het gehele Alcatel portfolio," aldus Paul Spaargaren, Channel Sales Director Alcatel Enterprise Solutions Benelux. "Wij zijn verheugd dat New Bridges binnen een korte termijn gecertificeerd is en zijn ervan overtuigd dat klanten hun voordeel kunnen halen uit de geïntegreerde oplossing die nu aangeboden kan worden".

---

Over Alcatel
Alcatel levert complete communicatie-oplossingen aan telecomoperators, dienstenaanbieders en het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen zij spraak-, data- en videotoepassingen bieden aan hun klanten of hun medewerkers. Alcatel gebruikt zijn leidende positie op het gebied van vaste en mobiele breedbandnetwerken, toepassingen en diensten om zijn partners en klanten te helpen bij het uitbouwen van een "user-centric broadband world". Met een omzet van 13,1 miljard Euro en 58.000 werknemers in 2005, is Alcatel actief in meer dan 130 landen. Meer informatie over Alcatel vindt u op het internet : www.alcatel.nl.


Over New Bridges
New Bridges ontwikkelt en levert sinds 1992 applicaties op het snijvlak van automatisering en telecommunicatie, zoals hoogwaardige voicepagingservers, voice-responsesystemen, voicemailsystemen, en CTI systeemintegratieprojecten. Zie ook www.newbridges.nl en www.nervecentre.nl.