Groot-Brittannië vakantie gemakkelijk online geregeld


VLISSINGEN, 20060907 -- Reisorganisatie House of Britain lanceerde eerder deze maand een compleet nieuwe website. Op www.houseofbritain.nl kunnen vakantiegangers naar Engeland, Schotland, Wales en Ierland nu hun complete reis online boeken. Hiermee komt de specialistische touroperator tegemoet aan de wensen van de hedendaagse reiziger.

Op www.houseofbritain.nl kiest de reiziger uit verschillende overtochten, meerdaagse arrangementen en tientallen accommodaties zijn of haar ideale vakantie. In slechts enkele stappen laat de website de actuele prijs zien van de gekozen reisproducten. "Uitgangspunt voor onze nieuwe website is eenvoud", zegt Aad van Duivenbode, Managing Director van House of Britain. "We hebben gekozen voor een simpele structuur in een strakke vormgeving. Een bezoek aan een reiswebsite moet geen speurtocht worden."

Reis op maat
Alle reisproducten op de website kunnen met elkaar gecombineerd worden. Voortaan kunnen reizigers een complex product als een ferry-overtocht dus niet alleen online boeken, maar deze ook combineren met bijvoorbeeld accommodatie(s) of een autorondreis. Voordat de boeker definitief `uitcheckt' kunnen er nog extra's bijgeboekt worden zoals musicals en Heritage passen.

Oriënteren
Wie zich nog aan het oriënteren is op een bezoek aan Groot-Brittannië kan ook op de website van de direct seller terecht. Onder de noemer `regio-info' vindt de potentiële vakantieganger informatie over de diverse regio's in Groot-Brittannië, alsmede praktische informatie zoals Britse feestdagen.





House of Britain