Ingezonden persbericht


Foto: Daniel J. Ashes

persbericht

Hilversum, 15 augustus 2006

de jeugd van tegenwoordig op hun best bij bnn

Willie Wartaal, Vieze Fur en P.Fabergé zoeken het uiterste op bij BNN met hun docusoap De Jeugd van Tegenwoordig op hun best. Het raptrio is vanaf vrijdag 8 september van 23.50 uur tot 00.15 uur vier weken lang te volgen bij BNN op 3.

De Jeugd van Tegenwoordig op hun best is een onherroepelijk en rauw beeld van een raptrio dat niets liever doet dan de uitersten opzoeken van het artiestenbestaan. Rock and Roll verbleekt, rap rules. Het is een uniek portret van een band in een tot nu toe moeilijk te vangen decor.

Vele heftige taferelen zijn dan ook in deze 4-delige docusoap te verwachten. Hoewel het script zich natuurlijk niet van tevoren laat schrijven, belooft een zomer met de Jeugd veel goeds en veel humor. Zo gaat Willie Wartaal verhuizen omdat hij genoeg heeft van het leven in z'n container. De rapformatie trekt langs vele podia, leeft er lekker op los en laat het journaille weer huiveren. Want één ding is zeker, de Jeugd is onvoorspelbaar, origineel en geestig. Kortom: De Jeugd van Tegenwoordig op hun best.

De Jeugd van Tegenwoordig op hun best wordt geproduceerd door Beat the Dutch.