Afscheidsfeest afronding groot onderhoud EGW's Hordijkerveld

Vestia rotterdam zuid

Vestia Rotterdam Zuid, de Bewonersvereniging Hordijkerveld en Panagro organiseren op vrijdag 8 september van 15.00 tot 19.00 uur een spetterend afscheidsfeest in de feesttent op het middenveld van de Stormerdijk in Hordijkerveld (Rotterdam IJsselmonde).

Na drie jaar hard werken is het zover. Het groot onderhoud aan alle eengezinswoningen aan de oostzijde van de wijk is klaar en daarom is het moment aangebroken om de wijk terug te geven aan de bewoners.
De woningen hebben een vernieuwde schil en veel bewoners hebben ervoor gekozen om keuzepakketten te laten uitvoeren, zoals een nieuwe keuken, een vergroot toilet of een aanbouw of opbouw. Bewoners, aannemer Panagro en Vestia Rotterdam Zuid zijn trots op het resultaat. De eengezinswoningen zijn klaar voor de toekomst in een vernieuwd Hordijkerveld.

Feestmiddag
Op de feestmiddag zullen de kinderen van de Meester van Eijckschool, samen met Circus Rotjeknor, een spectaculaire circusvoorstelling laten zien. Hiervoor is natuurlijk veel publiek nodig!
Aan de volwassen bewoners van Hordijkerveld wordt natuurlijk ook gedacht. Voor hen is er een hapje, een drankje en een gezellig muziekje.

Over Vestia
Vestia Rotterdam Zuid is één van de 13 Vestia-corporaties. Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en diverse plaatsen in het midden van het land. Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe het bedrijf haar maatschappelijke taak vervult. Vestia werkt volgens het concernmodel. De 13 corporaties en de 4 vakbedrijven vormen de pijlers van het concern, waar in totaal 900 mensen werken.


---


Noot voor de redactie,