Digitale Gemeente Houten

Profile - Kwartfinalist Coverbandwedstrijd - De Wieck, Houten

De coverband Profile, kwartfinalist in Clash of the coverbands, speelt vrijdag 8 september in Café de Wieck. Profile is een niet zomaar een coverband! Wij spelen lekkere nummers, of je ze nou kent van City FM, Arrow Rock Radio, uit de platenkast van je vader, of gewoon uit je jeugd... rock met af en toe een soft kantje.
Profile bestaat uit 7 enthousiaste mensen die allemaal hun eigen muzikale achtergrond hebben en stuk voor stuk hun mannetje (vrouwtje) staan binnen de band. De bezetting is:
Huib (gitaar, zang), Fred (bas), Jan Willem (zang), Rob (drums), Rien (zang, keyboard, piano, gitaar), Joop (gitaar), en Wil-Janne (zang)

De band is één van de in totaal 1600 bands die deelnemen aan de landelijke coverbandwedstrijd: The Clash of the Coverbands. Profile heeft zich inmiddels bij de laatste 135 bands geplaatst die nog kans maken op de prijzen. Op 30 september a.s. speelt de band in de kwartfinale in poptempel Het Patronaat in Haarlem. Maar voordat het zo ver is, komt de band zich eerst even in een soort Classic Rock optreden warm spelen in Café de Wieck. Het enthousiasme waarmee de band de nummers brengt werkt aanstekelijk op het publiek, waarbij aan het eind van de avond gegarandeerd iedereen op de dansvloer te vinden is. Profile heeft hierdoor juist dat beetje meer. Het optreden in Café de Wieck aan de Papiermolen 3A is gratis te bezoeken.