Ingezonden persbericht


Bettie Serveert live op Fabchannel.com
Kijk het jubileumconcert gratis online

Morgenavond viert de Nederlandse gitaarpop band Bettie Serveert haar 15 jarig jubileum in Paradiso, Amsterdam. Fabchannel.com zendt het hele concert live op het internet uit, in beeld en geluid. De uitzending begint om 21:00 uur. Achteraf wordt de registratie opgenomen in het online archief op www.fabchannel.com en is daar terug te zien. Zowel live als on demand is het concert van Bettie Serveert gratis te bekijken.

Bettie Serveert is één van Nederlands meest succesvolste indie bands. Sinds 1991 bracht de band acht albums uit, tourde de wereld over en speelden o.a. met Live, Jeff Buckley en Counting Crows. De band is vernoemd naar de Nederlandse tennisster Bettie Stove, Wimbledon finalist van 1977. Bettie Serveert viert dit jaar haar 15 verjaardag. Dat wordt gevierd met een concert in Paradiso en de release van een nieuw album, het akoestische 'Bare Stripped Naked'.

Fabchannel zendt wekelijks concerten in Paradiso en Melkweg uit op het internet. Naast live webcasts heeft Fabchannel.com een uitgebreid online videoarchief met 550 volledige concerten van artiesten als Spinvis, Bright Eyes, Bloc Party, Joan As Police Woman en Infadels.

http://www.fabchannel.com/bettieserveert

komende webcast:

Vrijdag 08-09-2006 21:00 : Bettie Serveert Zaterdag 16-09-2006 20:00 : Little Man Tate Maandag 25-09-2006 20:45 : Kindred Spirits Ensemble