Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 7 september 2006

Finale van sterren op het ijs in zoeyzo

Eddy Zoëy stort zich deze week in een unieke doordeweekse reeks van ZoëyZo vol overgave in de strijd om het meest succesvolle ijsprogramma. Dancing on ice en Sterren dansen op het ijs doen het goed op TV. Eddy probeert dit succes te verbrijzelen met zijn eigen versie: Sterren op het ijs . Morgen, 8 september, tussen 16.00 uur en 18.00 uur op 3FM strijdt een aantal sterren in stevig ondergoed om de Sterren op het ijs-award .

De deelnemers op een rijtje: Big Brother Bart (wie kent hem niet, kan wel wat extra aandacht gebruiken!), Jon Karthaus (a-ster in wording) 'Gewoon Barry' (Harry Glotzbach, de man die elke keer de grote hits afwimpelt, misschien dat hij door zijn deelname aan 'Sterren op het ijs' dan toch de bekendheid krijgt die hij verdient), Idol Harm (hij pakt deze kans aan om zichzelf weer op de kaart te zetten) en last but not least: Eddy Zoëy zelf!

Om ongelukken te voorkomen zullen de sterren in een zwembroek de strijd met elkaar aangaan. Diegene die het langst volhoudt wint de 'Het Langst Met Zijn Ster Op Het Ijs'-bokaal. Natuurlijk is er om bevriezing te voorkomen en de veiligheid te garanderen een EHBO'er aanwezig...

ZoëyZo is elke zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 15.00 uur te horen op 3FM. Deze week is er een unieke doordeweekse serie. Vanaf maandag aanstaande brengt BNN het spikslinternieuwe programma De Coen en Sander Show dagelijks van 16.00 uur tot 19.00 uur op 3FM (vrijdag tot 18.00 uur).

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam