Gemeente Alkmaar

Ondertekening overeenkomst inzake afsluiten waterleiding Alkmaar PWN, gemeente Alkmaar en Kredietbank Noord-West tekenen samen

Op vrijdag 8 september om 15.00 uur ondertekenen vertegenwoordigers van de PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland, de Kredietbank Noord-West en de gemeente Alkmaar een overeenkomst waarin zij regelen dat er gemiddeld minder particuliere huishoudens voortijdig worden afgesloten van water. PWN is bereid om bij kleine betalingsachterstanden zo mogelijk een regeling met de klant aan te gaan. Zijn de betalingsproblemen groter dan kan de gemeente Alkmaar en de Kredietbank Noord-West de klant terzijde staan om schuldhulpverlening te bieden. Kern van de samenwerking is het vroegtijdig kunnen signaleren van mogelijke schuldproblemen en het bieden van blijvende oplossingen.

Namens de PWN is de heer C. van Zwol, manager Klantcontacten aanwezig. De gemeente wordt vertegenwoordigd door wethouder Wim van Veen en namens de Kredietbank Noord-West is directeur Harry Dilg aanwezig.

U bent van harte uitgenodigd bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. De ondertekening is in de B&W-kamer van het stadhuis in Alkmaar, Langestraat 97.



Gemeente Alkmaar