Politieberichten Rijn & Venen, 10.10 uur

Utrecht, 08-09-2006

Schennis

MIJDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een schennispleger in Mijdrecht.

Tussen 14.45 en15.50 uur werd een 46-jarige vrouw uit Mijdrecht geconfronteerd met een schennispleger. Een man sprak haar onzedelijk aan op het Aquamarijnpad en de Granaat en maakte seksuele gebaren. De politie werd ingeschakeld en trof op de Albertijn een man, een inwoner van Bussum, aan die aan het opgegeven signalement voldeed. Hij is aangehouden. De politie is nog op zoek naar meer getuigen en verzoekt tevens personen die donderdag ook geconfronteerd zijn met een schennispleger, contact op te nemen met het politiedistrict Rijn & Venen, via tel: 0900-8844.

Mishandeling

LOENEN AAN DE VECHT Voor het mishandelden van een horecabezoeker, is in de nacht van donderdag op vrijdag 8 september een 26-jarige man uit Loenen Aan De Vecht aangehouden.

Omstreeks 00.05 uur kreeg de politie een melding van de mishandeling. De 26-jarige verdachte had een 36-jarige plaatsgenoot geslagen en zou met meubilair hebben gegooid. Ook had hij de eigenaar van de gelegenheid bedreigd. Hij was de horecagelegenheid aan de Rijksstraatweg inmiddels uitgelopen en werd aangetroffen in een nabijgelegen tuin. Agenten hielden hem aan en hebben hem ingesloten voor verhoor.