Yamaha Music Interactive Inc. kiest Click&Buy als online ....

Firstgate ag

Yamaha Music Interactive Inc. kiest Click&Buy als online betalingsmethode

NEW YORK en ZUG, Zwitserland, September 8 /PRNewswire/ --


- Interactieve tak van de fabrikant van muziekinstrumenten voegt Click&Buy toe als betalingsmethode op de wereldwijde e-commerce websites in 2006

Click&Buy, de toonaangevende aanbieder van elektronische betalingen voor online en mobiele digitale informatie en diensten, heeft vandaag het ondertekenen van een overeenkomst aangekondigd met Yamaha Music Interactive Inc. voor de interactieve divisie van de wereldwijde fabrikant van muziekinstrumenten. Door middel van Click&Buy biedt Yamaha zijn klanten de mogelijkheid online producten te kopen via een credit- of debetkaart, automatische overschrijving of factuur. Yamaha zal wereldwijd gebruik maken van Click&Buy, zodat klanten op verscheidene manieren digitale informatie, zoals software, bladmuziek en MIDI-bestanden, kunnen kopen. Naast het betalen met een creditkaart biedt Click&Buy nog 40 andere betalingsmethoden die zeer populair zijn in veel Europese landen, zoals contante betaling en het direct in rekening brengen op de telefoonrekening.

Yamaha staat in hoog aanzien in de entertainmentindustrie wat betreft de hoogstaande muziekinstrumenten. Ze bieden een gevarieerd assortiment aan muziekinstrumenten voor individuele musici en orkestmusici. Yamaha vervaardigt piano's, digitale piano's, keyboards, digitale instrumenten, digitale instrumenten, drums, gitaren, strijk-, blaas- en percussie-instrumenten en accessoires, professionele audioapparatuur en producten voor muziekonderwijs. Yamaha Music Interactive Inc. verzorgt het onderhoud, hosting en promoten van websites voor de bedrijven van Yamaha die zich bezig houden met muziekinstrumenten.

"Het verheugd ons dat we Yamaha de Click&Buy-oplossing kunnen bieden, waarmee ze de internationale verkopen kunnen uitbreiden door de gebruikers zoveel mogelijk op lokaal niveau te bereiken," zei Eberhard Dollinger, Chief Sales Officer bij Click&Buy. "Wij zijn zeer trots dat dit respectabele bedrijf ons heeft gekozen en we verheugen ons op de uitbreiding en versterking van beide bedrijven ten aanzien van een wereldwijd publiek." "Voor de uitbreiding van onze bedrijven en bedrijfsactiviteiten op het internet en het vergroten van onze aanwezigheid op de wereldwijde marktplaats is een efficiënte en betrouwbare partner nodig, die onze klanten een betalingsmethode kan bieden die verder gaat dan een creditkaart," zei Jin Katagiri, Chief Operating Officer bij Yamaha

Music Interactive Inc.

Over Yamaha Music Interactive Inc.

Yamaha Music Interactive Inc., één van de volledige dochterondernemingen van Yamaha Corporation in Japan, richt zich op de bedrijfsontwikkeling op het internet en van verscheidene muziekinstrumenten, waaronder de pianola (mechanische piano) en elektronische keyboards met IDC (Internet Direct Connection). Daarnaast heeft Yamaha een aantal e-commerce websites waar u software, bladmuziek, MIDI-bestanden en accessoires kunt kopen, zoals: www.yamahamusicsoft.com en www.digitalmusicnotebook.com.

Over Yamaha Corporation

Yamaha begon meer dan honderd jaar geleden toen een jonge ondernemer met de naam Torakusu Yamaha een harmonium van hoge kwaliteit vervaardigde. Het duurde niet lang eer het bedrijf dat hij oprichtte Japans eerste piano vervaardigde en internationale erkenning verwierf. In 1904 ontvingen een Yamaha piano en harmonium een Honorary Grand Prize op de St. Louis World's Fair. Na dit veelbelovende begin groeide Yamaha uit tot een van 's werelds meest geliefde fabrikanten van muziekinstrumenten. En naarmate het bedrijf groeide, profiteerde het van een uniek erfgoed van vakmanschap en technologische kennis waarmee het diversifieerde naar een gevarieerd assortiment van producten en diensten. Vandaag de dag is Yamaha een toonaangevend bedrijf dat zowel muziekinstrumenten en audio- & videoproducten als producten voor de informatietechnologie, nieuwe mediaservices, woninginrichting, auto-onderdelen, bijzondere metalen, muziekonderwijs en ontspanningsfaciliteiten produceert. Doch, trouw aan de muzikale oorsprong en ongeacht de activiteiten die ze ondernemen of in welk land ze actief zijn, trachten alle ondernemingen in overeenstemming te handelen met de algemene waarden die de 'Wereld van Yamaha' gestalte geven.

Over Click&Buy

Click&Buy is een van de toonaangevende volledige betalingssystemen voor online en mobiele digitale informatie. In August 2006 deed Deutsche Telekom (T-Online Venture Fund) een investering van 10 in de houdstermaatschappij van Click&Buy, het in het Zwitserse Zug gevestigde bedrijf FIRSTGATE Holding AG. Het fonds maakt gebruik van de kansen voortvloeiend uit een al bestaande samenwerking tussen Click&Buy en Deutsche Telekom; dit samenwerkingsverband zal verder uitgebreid worden, waaronder de wereldwijde marketing van het zeer gediversifieerde portfolio aan diensten en producten van Deutsche Telekom.

Click&Buy stelt bedrijven in staat de complexe facturering voor betaalde informatie, diensten en goederen uit te besteden. Het systeem verwerkt zowel facturen in verscheidene valuta als creditkaarten, automatische overschrijvingen en de 40 meest gebruikte betalingsprocedures in Europa en Noord-Amerika.

Veel bekende merken, zoals Electronic Arts, T-Online Gamesload, Apple iTunes, Skype, Nero, Tiscali, Meetic, Playboy, SanDisk, Financial Times Deutschland, Univision en vele anderen maken gebruik van Click&Buy voor het factureren van hun klanten. Meer dan 6000 informatieaanbieders en 6 miljoen consumenten gebruiken Click&Buy. Click&Buy wordt in de overige delen van Europa en in Noord-Amerika geëxploiteerd door licentiepartner SWISSCOM in Zwitserland, British Telecom in het Verenigd Koninkrijk en door Click&Buy (LTD.). Click&Buy zal binnenkort beschikbaar zijn via TELMEX in Latijns-Amerika, een markt met meer dan 100 miljoen potentiële klanten.

Downloads:

www.clickandbuy.com/extra/download/press/f_YA_PM_060908.htm

Click&Buy Marketing AG
Office Sweden * Harry Klintebring
Stapelvägen 7 * 51737 Bollebygd * Sweden
Telefoon: +46(0)33/28-96-45
E-mail: harry.klintebring@clickandbuy.com * www.clickandbuy.com

Click&Buy
Headquarters * Andreas Horst * Head of Corporate Communications Industriestrasse 18 * CH-6300 Zug * Switzerland
Telephone: +41-(41)-72-72-110 * Fax: +41-(41)-72-72-119 Email: andreas.horst@clickandbuy.com * www.clickandbuy.com

Click&Buy LLC. * Stuart Ginsberg * Press officer 55 Broad Street * 16th Floor * New York * NY 10004 * USA Telephone: +1-212-812-2400 * Fax: +1-212-812-7360
Email: press@us.clickandbuy.com * www.clickandbuy.com/US/en