Politie Zeeland


O-2265-2006 Automobiliste valt in slaap
Een 19-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle is donderdagavond met haar auto over de kop gegaan nadat zij achter het stuur in slaap was gevallen.
Ze reed rond 23.45 uur over de A58 ter hoogte van Waarde en schrok weer wakker toen ze in de berm reed. Ze gaf een ruk aan haar stuur waardoor de auto over de kop ging en rollend ondersteboven op het wegdek tot stilstand kwam. De bestuurster kwam met de schrik vrij, haar auto is echter total loss.

O-2266-2006 Kop-staartbotsing in Goes
Op de Fruitlaan vond vrijdagmorgen rond 08.30 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij drie auto's waren betrokken.
Een 30-jarige Goese automobilist kon niet meer op tijd stoppen toen de auto's die voor hem reden, afremden voor het overige verkeer. Hij botste vervolgens achterop de auto van een 28-jarige plaatsgenote die op haar beurt weer doorschoof tegen de auto van een 19-jarige vrouw uit Heinkenszand. Er was alleen lichte materiële schade.

W-2267-2006 Botsing bij invoegen
Bij een aanrijding op de Sloeweg in Vlissingen raakten vrijdagmorgen rond 08.15 uur twee personenauto's total loss.
Een 39-jarige Franse automobilist reed weg bij een tankstation over de invoegstrook. Bij het invoegen zag hij een naast hem rijdende 47-jarige automobist uit de gemeente Borsele geheel over het hoofd. Beide voertuigen kwamen vervolgens met elkaar in botsing en raakten total loss. Er raakte niemand gewond.

O-2268-2006 Aanhouding na diefstal koperen leidingen
Op het Kamillepad in Goes heeft de politie vannacht rond 02.00 uur een 37-jarige Goesenaar aangehouden.
Hij wordt ervan verdacht kort voor zijn aanhouding koperen leidingen te hebben weggenomen uit een afgesloten tuin van een woning aan de Nieuwstraat.

W-2269-2006 Aanhangwagen uitgebrand
Op de hoek Brakstraat/Breestraat in Middelburg is vannacht een aanhangwagen uitgebrand.
Vermoedelijk is de inhoud, een bank en een zak met huisvuil, in brand gestoken. Het brandje werd door de brandweer geblust.