Ingezonden persbericht


NA SUCCES VAN 'DANCING ON ICE': SCHAATSEN OP MUZIEK IN SPORTIOM

Sportiom speelt met speciale schaatsmiddagen en -avonden in op schaatstrend

's-Hertogenbosch, vrijdag 8 september 2006 - Sportiom speelt met speciale schaatsmiddagen en -avonden in op de huidige schaatstrend. De trend wordt veroorzaakt door het succes van de ijsdansshows 'Dancing on Ice' en 'Sterren dansen op ijs'. In de afgelopen weken steeg de vraag naar schaatssport bij Sportiom. Vanaf donderdag 14 september organiseert het sportcomplex daarom elke donderdagavond en zaterdagmiddag 'Dancing on Ice' op en rondom thema-schaatsbaan Arctic Harbor.

In navolging op het succes van de populaire ijsdansshows van RTL4 en SBS6 organiseert Sportiom vanaf donderdag 14 september elke donderdagavond en zaterdagmiddag 'Dancing on Ice'. Op donderdag van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 17.30 uur kan worden geschaatst op muziek. Op zaterdagmiddag ligt de nadruk op kinderdiscomuziek. Sjors van den Boogaart, vestigingsmanager van Sportiom: "De afgelopen weken zagen wij de vraag naar ijsdansen op muziek flink stijgen. Nu dat vanaf komend weekend onze ijsbaan weer geopend is, spelen wij in op de huidige schaatstrend met 'Dancing on Ice'-middagen en avonden". Tijdens 'Dancing on Ice' op thema-schaatsbaan Arctic Harbor wordt aangepaste muziek gedraaid en zorgen discolampen voor een bijzondere sfeer. Van den Boogaart: "De afgelopen maanden trainden onder andere Wendy van Dijk, Froukje de Both en John Williams op onze ijsbaan voor hun deelname aan de RTL4-show. Wij zijn benieuwd of er tussen onze bezoekers ook zoveel ijsdanstalent zit".

Gratis schaatsen

De ijshockeybaan en thema-schaatsbaan Arctic Harbor zijn tijdens de Open Dag op zondag 10 september geopend voor publiek. Tijdens de Open Dag in Sportiom kunnen bezoekers van 10.00 tot 17.00 uur gratis gebruikmaken van de schaatsbanen en diverse andere sportfaciliteiten. De openingstijden van beide ijsbanen op overige dagen zijn te vinden op www.sportiom.nl.



Ingezonden persbericht