Acer introduceert nieuw exclusief Ferrari notebook model

Acer computer b.v

'S-HERTOGENBOSCH, 8 september 2006 - Acer, de vooraanstaande leverancier van PC's, notebooks, servers en opslagsystemen, beeldschermen, PDA's, IT randapparatuur en Digital Home producten, en sponsor van Scuderia Ferrari, introduceert de nieuwe Ferrari 1000, een nieuwe editie van de exclusieve serie Acer Ferrari notebooks die geavanceerde prestaties, verfijnd ontwerp en absolute betrouwbaarheid combineert.

De Ferrari 1000 is 's werelds eerste notebookserie, die de geavanceerde hoogwaardige technologie die voor het eerst toegepast en geperfectioneerd werd in de wereld van de Formule 1, beschikbaar maakt voor een breed publiek. De prachtige koolstofvezel behuizing herbergt de allerlaatste dual-core technologie en maakt de Ferrari 1000 tot een exclusief notebook dat alle prestaties en verfijning biedt die voortkomt uit de alliantie van twee ondernemingen die continu streven naar technologische innovatie.

8)'Technologie is essentieel om doelen te verwezenlijken', zegt Jean Todt, General Manager van het Scuderia Ferrari Formule 1 raceteam. 'We menen dat innovatie leidt tot constante evolutie en we zijn zeer verheugd dat een van onze sponsors zoveel belang hecht aan onderzoek en ontwikkeling van geavanceerde technologische oplossingen'

Voor de stijlbewuste professionele gebruikers die compactheid en geavanceerde prestaties wensen, voegt de Ferrari 1000 kwaliteit en klasse toe aan de dagelijkse mobiliteit. Uitgerust met de AMD Turion 64 X2 processor, levert de Ferrari 1000 optimale prestaties voor gebruikers die een exclusief ultramobiel notebook met een lange batterijgebruiksduur wensen. Het 12,1' Acer CrystalBrite breedbeeldscherm levert haarscherpe beelden op dankzij de ATI RADEON XPRESS 1150 chipset die tot 512MB Hypermemory ondersteunt. Met een gewicht van slechts 1,7 kg, levert de Ferrari 1000 ongeëvenaarde prestaties en onbelemmerde bedrade en draadloze communicatie in elke omgeving. De Ferrari1000 wordt geleverd met de handige Acer VoIP Bluetooth telefoon en biedt ook mogelijkheden voor visuele communicatie via de Acer OrbiCam 1.3 megapixel webcamera die aan de bovenkant van het LCD-scherm gemonteerd is.

Alle notebook functies kunnen efficiënt en eenvoudig bediend worden met de Acer Empowering-technologie, een intuïtieve interface waarmee gebruikers via één druk op de Empowering-toets veiligheid, prestaties, instellingen en communicatie kunnen beheren.

Acer notebooks hebben standaard 1 jaar carry-in garantie (Internationale reizigersgarantie
- ITW) die verlengd kan worden tot een dekking van 3 jaar met de AcerAdvantage NewEdition service die ook ongevalschade aan het notebook dekt.

Gedetailleerde informatie, prijzen en productspecificaties van Acer producten zijn te vinden op de website van Acer: www.acer.nl. De consumentenadviesprijs van de Acer Ferrari 1000 serie is Euro 1.999,-- incl. BTW. Een foto van de Acer Ferrari 1000 is rechtenvrij beschikbaar op www.amp-photo.nl

Over Acer
Acer behoort tot de top-vier in de wereld van leveranciers van merk PC's en ontwikkelt en verkoopt innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare IT-oplossingen voor zowel zakelijke gebruikers als consumenten. Acer stelt mensen hiermee in staat efficiënter en gemakkelijker te werken en thuis met deze producten optimaal gebruiksplezier en -gemak te beleven.
Sinds 2000 richt Acer zich op de globale marketing van zijn merkproducten: PC's, notebooks, monitoren en digitale projectoren voor zakelijk en thuisgebruik, servers en opslagsystemen, PDA'S, IT-randapparatuur en Digital Home producten zoals LCD TV's, media gateways, Living Center PC's, digitale camera's en gamers schermen. De Acer-producten kenmerken zich door een fraai design, een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, uitgebreide garantie en een goede service en support.
De Acer Group is in 1976 opgericht en ondersteunt dealers en distributeurs in meer dan 100 landen. In 2005 werd een omzet van naar schatting 9,7 miljard US dollar gerealiseerd. Acer is in EMEA en West-Europa marktleider op het gebied van notebooks en LCD-beeldschermen en behoort tot de top-drie leveranciers op de algemene PC-markt (desktops en notebooks). Ook in de Benelux bekleedt Acer de nummer één-positie op de markt voor draagbare PC's en LCD-monitoren en de derde plaats in het algemene PC segment (desktops en notebooks). Het hoofdkantoor van Acer Benelux is gevestigd aan de Europalaan 89 in 's-Hertogenbosch (KvK 16081669). Voor meer informatie: www.acer.nl.

Product onder licentie van Ferrari Spa. Ferrari, het beeldmerk van Ferrari, alle geassocieerde logo's en kenmerkende ontwerpen zijn handelsmerken van Ferrari Spa. Acer en het logo van Acer zijn gedeponeerde handelsmerken van Acer Incorporated. Microsoft en Windows zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation. AMD, het AMD Arrow logo, AMD Athlon, AMD Sempron, AMD PowerNow! en combinaties daarvan, zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. HyperTransport is een handelsmerk onder licentie van het HyperTransport Technology Consortium. Andere handelsmerken, gedeponeerde handelsmerken, en/of servicemerken, al dan niet aangegeven, zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.