Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Suurland BV introduceert nieuwe digitale gemeentegids in Hoogvliet

Suurland BV, uitgever van onder meer de gemeentegidsen, introduceert in samenwerking met de deelgemeente Hoogvliet een vernieuwde digitale stadsgids

De deelgemeente Hoogvliet beschikt vanaf 8 september over een nieuwe digitale gemeentegids, waarmee gezocht kan worden naar lokale informatie over de gemeente, alle maatschappelijke organisaties, verenigingen, bedrijven en personen. De locatiegegevens worden daarbij getoond op een interactieve plattegrond. Door aan de internetgids alle bedrijven en personen uit de gemeente toe te voegen, wordt een ruimer gebruiksdoel gecreëerd en ontstaat een compleet product op lokaal niveau. Suurland richt zich met dit product dan ook op de directe leefomgeving van de consument.

De vernieuwde gids onderscheidt zich van andere gidsen door de intelligente zoektechnologie. Alle opgenomen informatie wordt direct gevonden met zo min mogelijk clicks. Handige sorteer- en filtermogelijkheden op rubriek en buurt helpen gebruikers bij hun zoekacties. De verschillende informatieonderdelen zijn met kleuren gemarkeerd. Verder is de internetgids uitgevoerd met een handige routeplanner en kunnen inwoners zelfs luchtfotos opvragen van hun eigen huis!

Door de samenwerking met de deelgemeente te combineren met het gebruik van de omvangrijke, betrouwbare database van De Telefoongids, biedt Suurland BV met dit product complete en actuele informatie.

De digitale gids van Hoogvliet is toegankelijk via de home-pagina van www.hoogvliet.nl