Politie Gelderland-Midden

Winkeldieven tegen de lamp gelopen

Publicatiedatum: 8-9-2006 14:27:28

Arnhem - In Arnhem zijn donderdagmiddag drie verdachten van winkeldiefstal tegen de lamp gelopen. Het gaat om een 24-jarige inwoner van Heelsum; een 12-jarig meisje uit Arnhem en een 28-jarige vrouw uit Den Helder. De Wageninger werd rond vier uur betrapt bij een warenhuis aan de Ketelstraat. De man zou er vandoor zijn gegaan met sokken ter waarde van 30 euro. Even later werden bij hetzelfde warenhuis de 12-jarige Arnhemse en de vrouw uit Den Helder opgepakt. De twee werden door beveiligingspersoneel betrapt toen ze met diverse cosmetica-artikelen de zaak uit liepen zonder af te rekenen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmer opgepakt na bedreiging met mes

Publicatiedatum: 8-9-2006 14:24:43

Arnhem - In een woning in het Arnhemse Sonsbeekkwartier heeft de politie donderdagavond een 30-jarige bewoner aangehouden wegens bedreiging. De man wordt ervan verdacht een achttienjarige huisgenote met een mes te hebben bedreigd. De twee zouden ruzie hebben gekregen over de overlast, die de 30-jarige in huis zou veroorzaken. Daarbij zou de man een mes hebben gepakt en de vrouw hebben bedreigd. De Arnhemse vluchtte naar buiten en waarschuwde de politie. Die hield de 30-jarige man later op zijn kamer aan. Bij de man werden ook twee messen aangetroffen waarmee gedreigd zou zijn. De Arnhemmer is in verzekering gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Taxichauffeur mishandeld, verdachte aangehouden
Publicatiedatum: 8-9-2006 14:24:09

Rheden - Een 40-jarige taxichauffeur uit Zevenaar heeft donderdagavond bij de politie aangifte gedaan van mishandeling door een klant. De politie heeft kort daarna een 47-jarige man uit Rheden in zijn woning aangehouden. Volgens de taxichauffeur zou hij de Rhedenaar naar huis hebben gebracht. Bij thuiskomst ontstond ruzie over het betalen van de ritprijs. Daarbij zou de Rhedenaar de taxichauffeur hebben geslagen. De chauffeur liep daarop weg en waarschuwde de politie. Die trof de Rhedenaar in diepe slaap aan in zijn woning. Nadat de man was gewekt is hij meegenomen naar het politiebureau. De Rhedenaar was kennelijk onder invloed van alcohol.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---