ISS neemt binnenbeplanting over van Hein Mekelenkamp

Iss nederland

ISS Landscaping Services neemt binnenbeplanting over van Hein Mekelenkamp

Op 8 september 2006 is bekend gemaakt dat ISS Landscaping Services de activiteit onderhoud en levering binnenbeplanting overneemt van Hein Mekelenkamp. Hein Mekelenkamp is landelijk actief in onder andere binnenbeplanting en dakbegroening. Er worden 17 medewerkers overgenomen. De activiteiten van Mekelenkamp worden samengevoegd met de bestaande activiteiten op dit gebied bij ISS Landscaping Services. De overige activiteiten blijven onderdeel van Hein Mekelenkamp.

ISS Landscaping Services biedt door de overname een landelijk platform voor binnenbeplantingsactiviteiten. Wij zijn ontzettend blij met deze uitbreiding, aldus een enthousiaste Pieter van den Broek, directeur ISS Landscaping Services. Deze activiteit sluit uitstekend aan bij ons huidige dienstenpalet. En niet geheel onbelangrijk, zij ligt in lijn met onze visie: een integraal pakket van diensten leveren voor het ontwerp, aanleg en beheer op het gebied van interne en externe groenvoorziening. De heer Hein Mekelenkamp is ook zeer verheugd over de nieuwe mogelijkheden. Door deze dienst onder te brengen bij ISS Landscaping Services, brengen wij het beste van twee werelden samen. Onze kennis en kunde in combinatie met de know-how van ISS op zowel nationaal als internationaal niveau biedt het perfecte platform om te komen tot een maximale synergie in onze dienstverlening naar onze huidige en toekomstige klanten.

Over ISS Facility Services
ISS Landscaping Services is onderdeel van ISS Facility Services, de grootste facilitaire dienstverlener in Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Er werken ruim 21.000 professionals bij ISS en het staat daarmee in de top 10 van grootste werkgevers in Nederland. ISS realiseerde in 2005 een omzet van 437 miljoen euro. ISS Facility Services is actief in 47 landen, heeft wereldwijd ruim 350.000 professionals in dienst die werken voor ruim 100.000 klanten. ISS heeft de ambitie om de grootste en meest toonaangevende facilitaire aanbieder ter wereld te worden. Organisaties kunnen een gedeelte of het geheel van het facilitaire bedrijf aan ISS outsourcen. Wij zijn in staat dat goedkoper en tegen minimaal dezelfde kwaliteit te doen. Klanten kunnen zich volledig richten op hun core business.