Eneco


Metapart Groep sluit zich aan bij Tempus Installatiebedrijven

Overname logische stap in groeistrategie Tempus

Schiedam, 8 september 2006 Met ingang van 31 augustus heeft de Metapart Groep zich aangesloten bij de Tempus Installatiebedrijven. Het contract werd hiervoor getekend door de directeuren E. Numan van Metapart en M. van der Linden van Tempus. Tempus Installatiebedrijven, 100% dochter van ENECO Energie, zet met deze overname een goede vervolgstap in de ingezette groeistrategie in Noord-Holland.

De Metapart Groep is een modern installatie- en servicebedrijf met een omzet van meer dan .16 mln en 160 medewerkers met vestigingen in Amsterdam, Badhoevedorp en Lelystad. De activiteiten vinden voornamelijk in de Randstad plaats.

De overname van de Metapart Groep past uitstekend in de toekomststrategie van Tempus Installatiebedrijven. Om de groei en versterking van haar marktpositie te kunnen ondersteunen legt Tempus haar focus op verdere ontwikkeling van de bedrijfsformule in het gebied om en tussen de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

De Metapart Groep beschikt over alle vakdisciplines in de technische bouw en service. Zij adviseren, bouwen en beheren technische installaties in de woning- en utiliteitsbouw. Buiten de traditionele installaties heeft de groep veel ervaring in duurzame energiesystemen met de daarbij behorende metingen en beheer op afstand.

De aansluiting bij Tempus Installatiebedrijven stelt de Metapart groep in staat haar sterke groei in de Randstad voort te zetten en zal op vele gebieden tot synergie tussen de ondernemingen leiden. Aldus directeur E. Numan van de Metapart groep.

Over Tempus Installatiebedrijven
Tempus Installatiebedrijven is een 100% dochter van ENECO Energie en richt zich op verhuur, service, onderhoud en installatie van warmte- en warmwaterapparatuur. Tempus heeft na de overname van de Metapart Groep een omzet van circa 80 miljoen en er werken circa 800 medewerkers. Tempus weet van warmte, www.tempus.nl.