Provincie Limburg

Voortgang reconstructie provinciale weg Gennep-Goch (N219) Het moment is aangebroken om de werkzaamheden aan de kom Ottersum

definitief af te ronden. Deze werkzaamheden hebben betrekking op de reconstructie van de Nijmeegseweg, Ottersumseweg en St. Jansstraat in de gemeente Gennep. De eindwerkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van de deklagen van asfalt en het aanbrengen van de markeringen zullen in week 37 en deels week 38 worden uitgevoerd.

Onder voorbehoud van de weersomstandigheden ziet de planning voor de komende periode er als volgt uit:


- Dinsdag 12 september; aanbrengen deklagen op het kruisingsvlak van de Siebengewaldseweg (s morgens en voormiddag) en tussen de rotonde N271 en de komingang op de Nijmeegseweg (namiddag). Kern Ottersum blijft bereikbaar en de bedrijven hoek Nijmeegseweg/Ottersumseweg zijn in de namiddag via Gennep (brug over de Niers) bereikbaar. - Woensdag 13 september; aanbrengen deklagen Nijmeegseweg tussen Big bos en de brug over de Niers en St. Janstraat tussen de Siebengewaldseweg en de komingang ter hoogte van de voetbalvelden. Kern Ottersum blijft bereikbaar. - Donderdag 14 september; aanbrengen deklagen tussen de komingang ter hoogte van de voetbalvelden tot aan de Vijfsprong (of zelfs tot aan de Hoenderweg). Op deze dag zijn de bedrijven kern Ottersum moeilijk bereikbaar waarvoor uw begrip wordt gevraagd. Te voet zijn alle bedrijven bereikbaar. - Vrijdag 15 september; aanbrengen deklagen tussen de Hoenderweg en de komingang op de Nijmeegseweg (thv begraafplaats). Kern Ottersum blijft bereikbaar.

Voor alle dagen geldt dat de werkzaamheden na 18.00 uur zullen zijn afgerond en normaal verkeer weer mogelijk is.


- Maandag 18 september; in de kern Ottersum zullen enkele gekleurde asfaltvlakken worden aangebracht. De overlast hiervan zal zeer beperkt zijn. - Dinsdag en woensdag 19 en 20 september zullen de markeringen worden aangebracht. De overlast hiervan zal zeer beperkt zijn.

8-9-2006 14:17