Gemeente Bladel


Belangstellendenregistratie

Seniorenwoning Kruispad 17 te Bladel

Door Woningstichting De Zaligheden worden aan het Kruispad 15 en 17 te Bladel twee seniorenwoningen gebouwd van het type twee-onder-een-kap. De woning Kruispad 17 (linker woning - zie plaatje) wordt uitgegeven via het gemeentelijk uitgiftebeleid.

De verkoopprijs van de woning bedraagt EUR 319.000,00 vrij op naam en inclusief 19% BTW. De kaveloppervlakte is 172 m².

De woning is bestemd voor senioren (55 jaar of ouder), die minimaal vijf jaren inwoner van onze gemeente zijn. Kandidaten moeten voldoen aan de criteria die gesteld worden in het Uitgiftesysteem Gemeente Bladel 2003. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u zich aanmelden via de inschrijfbon op deze pagina. Het inschrijfformulier moet uiterlijk 9 oktober 2006 vóór 17.00 uur worden ingeleverd bij de Centrale Balie of in de brievenbus van het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel. Inschrijvingen die later worden ontvangen, worden niet behandeld. Voor alle aanmeldingen gelden de inschrijfcriteria zoals deze door de gemeente Bladel worden gehanteerd.

Kandidaten uit het dorp Bladel genieten de voorkeur. Door loting wordt eerst de volgorde bepaald van de kandidaten die in Bladel wonen. Daarna volgt een aparte loting voor de kandidaten uit Hapert, Hoogeloon, Casteren en Netersel.

De loting vindt plaats op 12 oktober 2006 om 17.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis te Bladel. Degenen die zich hebben aangemeld, kunnen de loting bijwonen. De lotingslijsten worden doorgegeven aan Woningstichting De Zaligheden, die daarna de kandidaten op volgorde van de lotingslijst rechtstreeks zal benaderen.

Na de loting worden de gegevens van de kandidaten getoetst aan de gegevens in de bevolkingsadministratie. Als blijkt dat de gegevens op het inschrijfformulier niet juist zijn ingevuld, wordt de kandidaat uitgesloten van deelname aan het project.

Bij de Centrale Balie in het gemeentehuis kunt u een documentatiesetje krijgen over deze woning met daarin onder andere de plattegronden. De tekeningen kunt u bekijken in de hal van het gemeentehuis.

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier

Formulieren die nà 9 oktober 2006 17.00 uur worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen. Deze datum wordt strikt gehandhaafd.
---