AutoRai

Veel voordeel bij de Nissan-dealer tijdens 'Happy Herfst'

(9/8/2006)
De herfst is normaliter niet het zonnigste seizoen van het jaar. Maar voor Nissan-rijders is er géén reden om te treuren over somber weer, want tijdens de Happy Herfst geeft de Nissan-dealer hoge kortingen op vele producten. Bovendien maken Nissan-rijders met de Happy Herfst-code kans op leuke prijzen, waaronder een gratis TomTom 710-navigatiesysteem.
Tijdens de Happy Herfst â die duurt tot en met 11 november â draait het om maximaal voordeel voor de klant. In deze periode biedt Nissan zijn klanten bijzonder interessante kortingen. Zo is bij aanschaf van een set banden de tweede band van het merk Continental of Semperit voor de halve prijs. Op ruitenwisserbladen geldt een korting van 35 %. Verder biedt de Nissan-dealer tijdens de Happy Herfst een iPod-/mp3-interface aan voor slechts 99 euro. Voor een mobiel navigatieysteem van Clarion geldt een vanafprijs van slechts 359 euro. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen is te vinden op www.nissantotaalservice.nl.

Altijd prijs
Maar dat is nog niet alles. Behalve de vele interessante kortingen ontvangen veel Nissan-klanten ook een persoonlijke Happy Herfst-code. Met deze code kan hij of zij via www.happyherfst.nl meedingen naar leuke prijzen. Het spel kent geen verliezers, want de klant heeft altijd prijs. De hoofdprijs is een TomTom 710-navigatiesysteem. Daarbij kan 45 % korting worden verdiend op de aanschaf van ruitenwisserbladen (in plaats van de actiekorting van 35 %).

Wie niet voor eerdergenoemde prijzen in aanmerking is gekomen, wint automatisch een gratis Vijf Minuten Check bij de Nissan-dealer. Daarbij worden voor de veiligheid relevante zaken als de banden, de verlichting, de vloeistofniveaus en de ruitenwisserbladen gecontroleerd.

Tot slot krijgt iedere Nissan-rijder die zijn auto APK laat keuren gratis APK for Life, ofwel gratis APK ongeacht hoe lang de auto meegaat. Met zoveel voordeel is het een bijzonder Happy Herfst bij de Nissan-dealer!

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster