Ingezonden persbericht


Extra oplage Jongerenbijbel is beschikbaar.

De EO en het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) hebben een extra oplage van 30.000 Jongerenbijbels laten drukken. Hiermee is de Jongerenbijbel weer volop beschikbaar in de winkel. De eerste oplage was drie dagen na de introductie van de Jongerenbijbel tijdens de EO-Jongerendag op 17 juni jl. zo goed als uitverkocht.

Extra oplage
Direct na de EO-Jongerendag, waar het eerste exemplaar van de Jongerenbijbel door premier Jan Peter Balkenende officieel in ontvangst werd genomen, bleek al dat de eerste oplage zo goed als uitverkocht was. Hierdoor en vanwege de aanhoudende nieuwe vraag hebben de partners Jongbloed, EO en het NBG besloten om een extra oplage te laten drukken van 30.000 stuks. De extra oplage is nu weer volop beschikbaar in de erkende algemene boekenwinkels, de christelijke boekenwinkels en via de webshop van de EO en het NBG. Ook bij de extra oplage is al een aanzienlijk deel via nieuwe bestellingen reeds verkocht. De organisaties verwachten dat ook de extra oplage binnen afzienbare tijd verkocht zal zijn.

Eerste reacties
Uit de eerste reacties blijkt dat jongeren de Jongerenbijbel erg waarderen. Ook volwassenen hebben laten weten de Jongerenbijbel op prijs te stellen.

Extra's
De Jongerenbijbel bevat allerlei extra's zoals kaartjes, inleidingen op Bijbelboeken en rubrieken die helpen bij het bijbellezen. Jongeren kunnen zelf bepalen welke van de vijf bijgeleverde covers zij voor de Jongerenbijbel willen gebruiken.

Noot voor redactie (

Ingezonden persbericht