Fysiotherapie Mill na 12,5 jaar meer dan .

MILL, 20060809 -- Dit jaar is het 12,5 jaar geleden dat Marcel Peters de praktijk voor fysiotherapie aan de Langenboomseweg in Mill overnam. Dit zal gevierd worden op vrijdag 8 september met een feestelijke opendag vol met activiteiten voor groot en klein. In deze 12,5 jaar is de praktijk uitgegroeid tot een soort zorg en behandelcentrum met de meest uiteenlopende specialistische gebieden. Wat zij ondertussen zoal doen zal men u tijdens de feestelijke opendag graag laten horen en zien. Noteer vrijdag 8 september dus nu alvast in uw agenda.


Dit jaar is het 12,5 jaar geleden dat Marcel Peters de praktijk voor fysiotherapie aan de Langenboomseweg in Mill overnam. Dit zal gevierd worden op vrijdag 8 september met een feestelijke opendag vol met activiteiten voor groot en klein. In deze 12,5 jaar is de praktijk uitgegroeid tot een soort zorg en behandelcentrum met de meest uiteenlopende specialistische gebieden. Wat zij ondertussen zoal doen zal men u tijdens de feestelijke opendag graag laten horen en zien. Noteer vrijdag 8 september dus nu alvast in uw agenda.

Ging het vroeger bij een fysiotherapeut om het masseren en behandelen van met name sportblessures, tegenwoordig is het veel en veel meer. Zo is men gespecialiseerd in o.a. psychosomatische fysiotherapie. Daarbij gaat het vooral om klachten die niet direct medisch verklaarbaar zijn en mogelijk een psychische oorzaak kunnen hebben. Verdere specialisaties binnen de praktijk in Mill zijn bijvoorbeeld kinderfysiotherapie voor o.a. ontwikkelingsstoornissen en motorische klachten, bekkentherapie bij bekkenpijn en incontinentie en manuele therapie voor uitstralende en gewrichtspijnen. Maar ook voor behandelingen met neurologische oorzaken zoals door parkinson en MS heeft Fysiotherapie Mill specialisten in huis. Uiteraard worden sportblessures ook nog steeds behandeld, maar richt men zich ook op preventieve therapieën en geeft men voorlichting om dergelijke blessures te voorkomen.

Niet alleen de praktijk zelf is in al die jaren flink veranderd, maar onlangs is ook nog de wetgeving om bij een fysiotherapeut behandeld te worden versoepeld. Moest men eerst via de huisarts verwezen worden naar de fysiotherapeut, tegenwoordig kan men rechtstreeks een afspraak maken. Bij een intake gesprek en onderzoek zal de fysiotherapeut zelf bekijken of u bij hen aan het juiste adres bent met uw klachten. Mocht een andere behandeling nodig zijn of de klachten een andere oorzaak hebben, dan zal men u alsnog doorverwijzen naar de huisarts of een specialist in bijvoorbeeld het ziekenhuis.

Wilt u meer informatie over Fysiotherapie Mill? Kom dan op vrijdag 8 september naar de opendag of kijk nu al op www.fysiotherapiemill.nl.



Fysiotherapie Mill