Kreativiteit en Kunst bij StudioK


najaarscursussen en workshops; open atelier

HAZESRWOUDE-RIJNDIJK, 20060830 -- Kreativiteit en Kunst bij StudioK De vier beeldend kunstenaars van StudioK staan klaar voor het nieuwe kreatieve seizoen. Naast het maken van hun eigen werk en opdrachten bieden de kunstenaars diverse cursussen en workshops aan.

Bij Annica Delfos (tel.06 17298323) kunnen zowel volwassenen als kinderen keramiekcursussen volgen. Voor gevorderden is er de mogelijkheid tot zelfstandig werken in haar keramiek studio. Bij Ellen de Jong ( tel.071 5610247) is het Kinderatelier Kwast het hele seizoen geopend voor kinderen die op een speelse manier willen leren omgaan met kwast en kunst. Gerda Heikoop ( tel.071 5429719) biedt volwassenen in cursussen en workshops de gelegenheid te ontdekken dat het "lettertekenen" een kunst op zich is met veel leuke praktische toepassingsmogelijkheden. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom bij haar. Jacomien Souverijn (tel.06 22025307) biedt korte cursussen aan met een speciaal thema. Verder is er de mogelijkheid om op afspraak vaker op het atelier te komen werken met onderwerpen en materiaal naar eigen keuze.

Op zaterdag 9 september houdt StudioK open atelier van 10.00uur tot 16.00uur.U kunt die dag in workshops zelf aan de slag gaan en er is gelegenheid om in te schrijven op de verschillende cursussen. Het cursusaanbod en de websites van de vier kunstenaars is te vinden op hun gemeenschappelijke website: www.studiok-ateliers.nl
StudioK is te vinden op Potgieterlaan 10F in Hazerswoude-Rijndijk, vlakbij de N11 en is prima te bereiken met openbaar vervoer vanuit Alphen, Leiden, Den-Haag en Zoetermeer.

Gewoon eens binnen komen lopen bij StudioK is prima; u bent van harte welkom!





StudioK, Jacomien Souverijn