Spirituele CD "Forsaken" blijkt levenskwaliteit te verbeteren


OISTERWIJK, 20060908 -- De Spirituele CD "Forsaken - Journey to the unknown" blijkt een levenskwaliteitsverhogende factor te bezitten! Uit onderzoek is gebleken dat 60 procent van de 100 mensen die de CD daadwerkelijk meerdere malen heeft beluisterd bewust een meer positieve kijk op het leven hebben gekregen en tevens ook meer bewust zijn geworden over de handelingen en beslissingen die zij dagelijks nemen. Het lijkt wel een mysterie? Of zijn er misschien hypnotische en of verborgen berichten verwerkt in de opnames? Of is het pure psychologie? Wij vroegen het zelf aan de producer van "Forsaken" Arthur J.B. te Oisterwijk - Noord Brabant.

"Op de CD 'Forsaken' staat, naast de opnieuw gearrangeerde prachtige muziek van o.a. Enya, Era, Clannad, Peter Gabriël, Enigma en werken van mezelf, teksten die zijn ingesproken door Russ Albums, een bekende Amerikaanse Journalist. De teksten die ik heb geschreven en in het Engels zijn vertaald, betreft het principe van de werking van oorzaak en gevolg waarin menig persoon zichzelf zeker zal herkennen. Ik heb op negenjarige leeftijd tot vandaag de dag toe dingen ervaren die de wetenschap niet kan uitleggen en of hoe nu precies de werking is. Alleen het resultaat is zichtbaar. Van nature ben ik heel wetenschappelijk en realistisch. Ik raakte op latere leeftijd echter steeds meer geïnterreseerd in het 'ontastbare' en heb dan ook de studie parapsychologie gevolgd en op nog latere leeftijd de studie Hypnotherapie begonnen. Dit puur om te trachten het 'ontastbare' te kunnen begrijpen. Ik hoop over een aantal jaren klaar te zijn met de studie en een eigen praktijk te mogen openen teneinde anderen te mogen helpen."

"Ik ben me er steeds meer van bewust geworden dat er meer is dan we kunnen zien en dat we dat ook zeker tot ons 'eigen' kunnen maken voor dagelijks gebruik. Mits dat we een aantal theoriëen tot ons nemen (een soort handleiding) en daarmee onze denkwijze kunnen veranderen. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die altijd dezelfde problemen hebben met relaties of in financiëel opzicht doordat ze gewoon keer op keer weer dezelfde situaties creëren. Meestal gebeurt dit niet echt bewust (karma) Met als resultaat iedere keer weer dezelfde uitkomst. Door nu anders te gaan denken en meer bewust te worden over jouw handelen kunnen zaken omkeren en je levenskwaliteit worden verbeterd. Hoe karma kan worden aangepakt staat o.a. op de CD maar ook hoe je zaken anders kunt benaderen. Ik heb getracht meer inzicht te geven in hoe mensen 'anders' kunnen denken om eindelijk te kunnen bereiken wat je wilt bereiken. De menselijke geest is een zeer complex iets waarvan we nog lang niet alles weten. Maar wat ik wel weet is dat we deze dusdanig kunnen bijstellen dat we zelfs de verborgen krachten der natuur voor ons kunnen laten werken! Er is wel discipline voor nodig. Je pikt onbewust meer op dan dat je bewust doet. Ik heb daarom dan de CD ook op dusdanige manier geproduceerd dat je onbewust de informatie toch opneemt maar dat je er bewust naar gaat handelen!" Volgend jaar komt ook een boek van mij uit waarin het een en ander nog extra zal worden belicht. 'Forsaken' zelf zal over een goed jaar ook live gaan d.m.v. een soort musical. Dit gaat een heel spektakel worden met veel licht, geluid, special effects een koor van 1000 man + symphonie-orkest en mezelf aan de elektronische instrumenten. Vrij bombastisch dus. Deze shows zullen voornamelijk op historische plaatsen in de wereld worden opgevoerd. Je hoort er t.z.t. wel meer over"

Vooruitlopend daarop de CD "Forsaken - Journey to the Unknown". Meer dan 75 minuten loopt deze aan één stuk door (mix). Maar na 10 keer horen gaat het nog steeds niet vervelen. Elke keer dat je hem opnieuw aanzet vallen er weer nieuwe dingen op en krijg je steeds meer inzicht in de 'chronicles of life'. Het is absoluut een aanrader!

De CD is verkrijgbaar bij de reguliere platenzaak of te bestellen bij Pink Records. (www.pinkrecords.nl) Meer over dit project wordt ook ondersteund op www.forsaken-project.eu of via www.angels-art.eu.