Nieuw boek spijkert CIA en CDA aan religieuze schandpaal


Satans Lied vervroegd gepubliceerd

BREDA, 20060908 -- Door de internet-buzz van de laatste weken en het grote aantal bestellingen, is de publicatie van het non-fictie boek Satans Lied met een maand vervroegd en komt per direct voor de lezer beschikbaar. Uitgeverij Elmar te Rijswijk wil hiermee voldoen aan de enorme vraag van lezers om niet te hoeven wachten tot oktober.

In het boek wordt beschreven hoe na de Tweede Wereldoorlog een Nederlandse analist van de geheime dienst de opdracht krijgt om uit te zoeken of de zogenaamde Arma Christi, de kruisvoorwerpen van Jezus, daadwerkelijk bestaan en waar die dan mogelijk verborgen zijn. De motieven blijken uiterst dubieus te zijn en leiden naar de duistere krochten van de occulte wereld. De volledige synopsis is te lezen op de website van de uitgever www.uitgeverijelmar.nl en www.satanslied.nl, waarop relevante foto's en documenten te vinden zijn.

Zelfs nog voordat het boek in Nederland op de markt is verschenen, zijn er al onderhandelingen met buitenlandse uitgevers en wordt er gesproken met Hollywood over de filmrechten. Voor Nederland heeft het boek nog een extra lading. Niet alleen omdat het onderzoek door een Nederlander is gedaan, maar vooral ook omdat het vertelt over CDA-senatoren die, gehuld in Tempeliersmantels en met zwaarden in de hand, nog altijd in kerken het kruisridderideaal verdedigen. Niet zo vreemd dus dat Osama bin Laden roept dat de kruistochten nog niet voorbij zijn en bommen naar ons gooit.
Pikant detail; door de vervroegde publicatiedatum is het boek nu per 11 september (9.11) voor de markt beschikbaar.

Titel; Satans Lied
Auteur Karl Hammer-Kaatee