Ingezonden persbericht

Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld

Persbericht

24 augustus 2006

Bikers ontmoeten
elkaar in Zelhem

Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld organiseert van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september het Motorweekend 2006. Het maakt niet uit of iemand een echte biker is of zo nu en dan met mooi weer een ritje met de motor maakt: iedereen is van harte uitgenodigd. Aan het weekend zit een christelijk accent met een bikerschurch op zondagmorgen en het optreden van stoere christelijke bands. Niet-christenen zijn ook van harte welkom.

Vrijdagavond start het Motorweekend 2006 om 20.30 uur met een optreden van de band Underground 7. Zaterdagmorgen worden de deelnemers wakker gemaakt met een stevig bikersontbijt met eieren en spek gevolgd door een dagopening gehouden door Feiko Reitsema. Daarna kunnen bikers kiezen uit de motortour 'Riding for Africa' die start in Amersfoort of een tour richting Duitsland. Thuisblijvers kunnen zich op het vakantiepark laten vermaken door de band Bep de Beptist. Zaterdagavond wordt er een barbecue georganiseerd om de hongerige bikersmagen te vullen. De dag wordt afgesloten met een festivalachtig concert met optredens van de bands Bep de Beptis en Underground 7. Zondagmorgen is er een bikerschurch met een radicale boodschap.

GeĂŻnteresseerden kunnen zich eenvoudig opgeven door een verblijf te boeken op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld. Dat kan in een chalet, een tour- of stacaravan of in een tent. De kosten voor kamperen en het programma zijn E 7.50 per persoon per nacht. De kosten voor de catering kunnen mensen vinden op www.betteld.nl. Meer informatie over het Bikerweekend 2006 kan ook worden gevonden op www.bikermeetsbiker.nl.

Einde persbericht