Ingezonden persbericht

Persbericht Arminius met nieuwswaarde tot 9 september 2006

Geluksdagen

Hoe wordt je gelukkig? Arminius reikt u alles aan op de geluksmarkt.

Lovlab

Een liefdesrelatie houdt stand wanneer geliefden vijf keer meer positieve signalen naar elkaar zenden dan negatieve. Dit is een van de bevindingen van psycholoog John Gottmann in zijn wereldberoemde "liefdeslaboratorium". Professor dr. M. Van Zandbergen, werkzaam bij Het Theater van de Verloren Tijd, draaide in zijn vervolgonderzoek deze uitslag om: u wordt gebombardeerd met positieve signalen en daar komt dan vanzelf een prachtige relatie uit! Proefpersonen kunnen deze behandeling ondergaan in de mobiele Lovlab.

Geluksmarkt

Op de geluksmarkt zijn er kraampjes te vinden vol instant happiness. Zo is er een stand met gelukspillen en poeders waarvan wordt beweerd dat ze een levensverlengende en levensvreugdebrengende werking hebben. Voor diegenen die de natuurlijke manier prefereren is er een kraampje Hedonistische Zintuigenorgie waar alle vijf de zintuigen gemasseerd worden. Natuurlijk ontbreekt de waarzegster niet die toekomstig geluk blootlegt. Alle stelletjes kunnen het geluk van eenvoudig samenzijn ervaren in een originele Westerse puzzelmeditatie op gelukzalige hoogte in de torenkamer. Maar geluk komt ook van binnenuit. Dring door tot de kern van geluk middels het Socratische gesprek welke gevoerd wordt in de Arminiuskamer. En mocht dat alles niet baten, dan is er nog altijd de zelfhulpboekenkraam van Donner.

Don't worry, be happy!
Uiteindelijk schuilt het geheim van het geluk in het hier en nu zijn. Schudt dus alle zorgen van het lijf en dans uzelf gelukkig tot in de kleine uurtjes op de feesten na afloop van iedere avond. Op de klanken van een overigens uiterst gelukkige DJ wegens de waanzinnige akoestiek in de Arminiuskerk. Het belooft twee mooie nazomernachten te worden.

ARMINIUS, podium voor kunst, cultuur en debat
Museumpark 3
3015 CB Rotterdam
010 4363805
www.arminius.nu

Noot aan de Redactie

Foto's van het Lovlab kunt u downloaden op
http://www.theatervandeverlorentijd.nl/info/TVT-info-06-download.htm

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Hans Kennepohl
programmeur debatten en lezingen
Tel: 06 14024420
h.kennepohl@arminius.nu of info@maandvandefilosofie.nl

---- --