Ingezonden persbericht

KUNST/CULTUUR/MUZIEK SEPTEMBER 2006

YOUMAKEMUSIC.COM sponsort 3VOOR12 Award.

YOUMAKEMUSIC.COM sponsort de 3VOOR12 Award welke eergisteravond aan de hiphop formatie Opgezwolle is uitgereikt.

Opgezwolle zal een jaar lang gratis gebruik mogen maken van YOUMAKEMUSIC.COM's webhosting en content management systeem (cms), inclusief webshop. Dit pakket is speciaal voor bands ontworpen en wordt inmiddels veel gebruikt door bands als Solo, the spirit that guides us, A Red Season Shade, at the close of every day etc.

Naast dit pakket heeft Opgezwolle een geldbedrag van 3VOOR12 ontvangen en mag de band een dag gratis opnemen in de Dufrymusic studio te Amsterdam.

Het album 'Eigen Wereld' van Opgezwolle werd door de jury als beste Nederlandse album van 2006 gekozen. Voor de derde keer reikte juryvoorzitter Gerard Walhof deze award live uit tijdens het radioprogramma van 3VOOR12. De vorige twee winnaars waren at the close of every day en Voicst.

De jury over Opgezwolle: "Het is een zeer verfrissend album, dat muzikaal zeer slim in elkaar zit. De teksten zijn diep, sociaal bewogen en totaal niet macho. Als de band Engelstalig was geweest, behoorden ze tot de wereldtop... Het is een album dat ontregelt en altijd spannend is, dat zelfs nog beter wordt naarmate je het vaker draait! Het doet het ook goed in de auto, vanaf de hoedenplank. Zelfs al ben je geen hiphopfan, hun raps klinken geloofwaardig van begin tot eind."

De uitzending van woensdagavond is te zien op de web-TV van 3VOOR12.
Voor meer informatie over YOUMAKEMUSIC.COM webhosting en het cms voor artiesten, kijk op: YOUMAKEMUSIC.COM webhosting